Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 8.Hafta 🍒

@MEnes ve ben de yetki sahibiyiz. Yok öyle
siz hiç merak etmeyin. Haksızlığa dur derim ⚔️
Sizin de desteğiniz çok önemli Dosi hanım. Bizim yanımızda olacağınızı biliyorduk zaten o hain heriflere karşı
Tek başlarına bize karşı mücadele etmeye cesaret bile edemediler sayın Gs’li dostum, yanlarına @Dosi hanımı çekmeye çalışıyorlar…
) Biz tek, siz hepiniz korkaklar…
) @Maskeli Fedai @Maskeli Fedai

Sende kendine çok güvenme Dosi hanım..
) Bir gecede emekli olup hesabın silinebilir mazallah
))
Yok artık 😱 beni tehdit ediyor @MasacRE @MEnes
Hayrola, sana bu cesareti @Sherlock ' mu verdi 😱
Beni bu forumdan kimler kimler yollamak istedi ama şimdi hiç biri yoklar
)
Sırf doğruları söylüyorum diye beni tehdit ha.....

Ha ha ha güleyim bari...
)) Bizim kimseye ihtiyacımızın olmadığını biliyorsun sen de, @Dosi haklının yanında yer aldı almasa ona da gerekeni derdik...
)) @MasacRE @Maskeli Fedai
------

Bunlar hepten şaşırmış Zey... Neyin ne olduğunu şaşırmışlar artık çatacak yer arıyorlar...
)) Kan dondurucu insanlar işte, diyecek bir şey bulamıyoruz artık...
)) @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai

O kişilerle Maskeli Fedai bir değil..
) Biz mutsuzsak herkes mutsuz olur ona göre..
)) @MasacRE @MEnes

Bunlar hepten şaşırmış Zey... Neyin ne olduğunu şaşırmışlar artık çatacak yer arıyorlar...
)) Kan dondurucu insanlar işte, diyecek bir şey bulamıyoruz artık...
)) @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai
O tehdit sonrası ikna oldum. Ne yani kendi tarafında olmayınca insanları böyle şeylerle mi tehdit ediyorlar. Ne bu zorbalık 😱
------

O kişilerle Maskeli Fedai bir değil..
) Biz mutsuzsak herkes mutsuz olur ona göre..
)) @MasacRE @MEnes
Dene ve gör. Yalnız bana çatan zararlı çıkıyor benden söylemesi.

Bu iki hain size sayın Gs’li dostumun dediklerini yapar Dosi hanım, sayın Gs’li dostum yanlarında durduğunuz insanları iyi seçmeniz için sizi uyarmış… Bu iki hain, bizlere de size davrandıkları gibi davranıyordu bir zamanlar…
)
Ha ha ha güleyim bari...
)) Bizim kimseye ihtiyacımızın olmadığını biliyorsun sen de, @Dosi haklının yanında yer aldı almasa ona da gerekeni derdik...
)) @MasacRE @Maskeli Fedai
Sen seversin dostum dediğin, adaşım dediğin, yoldaşım dediğin insanlara hakaretler etmeyi…
) Doğru…
) @Maskeli Fedai @MasacRE

Ben en başından beri çamura yatacaklarını biliyordum, çünkü bunların ciğerini biliyorum... O goygoya ilk başladıklarında da heralde devam ettirmezler diye düşünmüştüm ama bana başka çare bırakmadılar...
) @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai

Biz çoktan zararlı çıkmayı göze aldık da yanımızda kimleri götüreceğiz onları düşünüyoruz Dosi hanım..
)) @Sherlock @MEnes @MasacRE

Ben kim olursa olsun hak etmeyene hakaret etmem... Ama hak ediyorsa yoldaşım dahi olsa yok ederim...
))

Uyarı değil tehditti
devamında bile ben yaparım, başkaları değilim dedi. Daha birbirinizin neyi ne için dediklerini bilmiyorsunuz
)

Reactions: MasacRE and MEnes
İşte darbecilerin sonu böyle oluyor Dosi hanım. Kalkıştılar bir şeye ve beceremeyip rezil oldular. Şimdi çırpınıyorlar artık. Nasıl gözleri dönmüşse sizi bile tehdit etmek gibi bir hadsizlikte bulunmuşlar. Siz bu sözleri ciddiye almayın en iyisi Dosi hanım. Gülün geçin o darbeci rezillere
@Sherlock @Maskeli Fedai @MEnes

Biz çoktan zararlı çıkmayı göze aldık da yanımızda kimleri götüreceğiz onları düşünüyoruz Dosi hanım..
)) @Sherlock @MEnes @MasacRE
Azdan az, çoktan çok gider…
)
Ben kim olursa olsun hak etmeyene hakaret etmem... Ama hak ediyorsa yoldaşım dahi olsa yok ederim...
))
Bu da mı doğru, elini vicdanına koy, bu adamın şu zamana kadar ettiği hakaretleri, küfürleri düşün ve öyle cevap ver…
) @MasacRE

Kaale almıyorum zaten. 2 kişi tek başına birşey yapamazlar. Siz bana birşey demediniz, ben doğruları görüp size destek oldum. Bana bulaşırlarsa zararlı çıkarlar. Bu da benim uyarım olsun
)

Zaten tarih hep şunu yazmıştır yoldaşım...
)) Şiddetle bir şeyler başarmaya kalkanlar hep eline yüzüne bulaştırıp rezil olmuşlardır...
)) Bu iki hadsiz kendilerini bambaşka bir konumda gördüler, bizim yokluğumuzu fırsat bilip iftiralar attılar ve üstüne bunu günlerce devam ettirdiler... Ve en sonunda SABAR gibi bir yaşam biçimini, bir baş kaldırıyı kendileri olmadan barınamaz gördüler... Bunlar tarihin gördüğü en basiretsiz SABARİST'ler olarak tarihe geçecekler...
)) @Sherlock @Maskeli Fedai

Kaale almıyorum zaten. 2 kişi tek başına birşey yapamazlar. Siz bana birşey demediniz, ben doğruları görüp size destek oldum. Bana bulaşırlarsa zararlı çıkarlar. Bu da benim uyarım olsun
)
Dosi hanım çok yanlış insanlara güvendi ama farkında değil…
) @Maskeli Fedai
Asıl siz yoldaşlarınıza şiddet uygulamaya kalktınız… Hakaretler ettiniz, adam toplayıp dövmeye kalktınız, sayın Gs’li dostumla adeta paramparça olduk sizin yüzünüzden…
) @MasacRE

Kimse gel bizim tarafımızda ol demedi. Ben gözlemledim ve doğruların yanındayım. @Maskeli Fedai ile bir plan yaptınız ama elinizde patladı

Umarım en kısa zamanda doğru yolu bulursunuz
)

Kimse gel bizim tarafımızda ol demedi. Ben gözlemledim ve doğruların yanındayım. @Maskeli Fedai ile bir plan yaptınız ama elinizde patladı

)
Dosi hanımı bile bize karşı doldurdu bu hainler..
)) İki yoldaşlarını adeta öldürmek için ellerinden geleni yaptılar..
) @MEnes @MasacRE

)
) @MEnes @MasacRE
@Dosi hanım gerçekler ortaya çıktığında paramparça olacak…
)

) @MEnes @MasacRE
İşte iftiracı olduğunuz buradan belli. @MasacRE ve @MEnes 'i asılsız olaylar ile suçlamayı nekadar seviyorsunuz öyle
)
------

)
Bir Müslüm Gürses dinleriz olur biter
)

)

İşte iftiracı olduğunuz buradan belli. @MasacRE ve @MEnes 'i asılsız olaylar ile suçlamayı nekadar seviyorsunuz öyle
)
------

Bir Müslüm Gürses dinleriz olur biter
)
Biz doğru yoldayız sayın Gs'li dostum..
) Dosi hanım bizim masum olduğumuzu görecektir elbet..
) Emektar VMYM işçilerine bu yapılır mıydı be..
))

Reactions: MEnes and Dosi