Zey TV 🍒 benim üstüme. @Tolstoyevski 'ye resmi yoldan ulaşamazsın öyleEğer sonraki iddiada tüm parayı kaybedersen ben ZeyTV 'ye icra yollar, paramı alırım.@Dosi
Zey TV 🍒 benim üstüme. @Tolstoyevski 'ye resmi yoldan ulaşamazsın öyleEğer sonraki iddiada tüm parayı kaybedersen ben ZeyTV 'ye icra yollar, paramı alırım.@Dosi
Ben çıktım bile yola.kalk kalk kalk gidiyoruz @Tolstoyevski basmaya..bu iş ıban ile olmaz
------
kızzz pintiii pintiiii... gömü yapıyor... yastık altı hepsi... @xemrexxx @Zeyno @Emre Ozansoy @Alos @EmreCan
oda doğru ..3857294723984298 tane dizi; 53827529783 sabah kuşağı 32895723859279572 öğlen kuşağı 8235729587 ikindi kuşağı derken... nasır tuttu kaba eti hareketsizlikden artık hiç kıpırdamazzzBide en konforlusundan tuvalet sandalyesi aldı ya @The_Erinch onu unutmuşsun
Ekli dosyayı görüntüle 107965
Aynen @Tolstoyevski nin şansının dönmesini bekleyemem bir kez daha.
Eğer sonraki iddiada tüm parayı kaybedersen ben ZeyTV 'ye icra yollar, paramı alırım.@Dosi
500.000 alanlara bile bu kadar para ver demediler
kalk kalk kalk gidiyoruz @Tolstoyevski basmaya..bu iş ıban ile olmaz
------
kızzz pintiii pintiiii... gömü yapıyor... yastık altı hepsi... @xemrexxx @Zeyno @Emre Ozansoy @Alos @EmreCan
Kanal ortağı değil mi?Zey TV 🍒 benim üstüme. @Tolstoyevski 'ye resmi yoldan ulaşamazsın öyle
Bu kadar aç gözlü olma sen zararlı çıkarsın.Halen tatmin olmadım daha, 150.000'i 372.000'e çıkarmış olabilirim ama hedefim önce 500.000 TL'yi... Sonra da 1 Milyon TL'yi görmek
Paranın gözü gerçekten körmüş... Hiç yetinmiyor, hırs yapıyor insan...
Bu memnuniyetsizlik bulaşıcı galibaHalen tatmin olmadım daha, 150.000'i 372.000'e çıkarmış olabilirim ama hedefim önce 500.000 TL'yi... Sonra da 1 Milyon TL'yi görmek
Paranın gözü gerçekten körmüş... Hiç yetinmiyor, hırs yapıyor insan...
Söz olarak öyleKanal ortağı değil mi?
Bu kadar aç gözlü olma sen zararlı çıkarsın.
Plan hazır....@Tolstoyevski nin koynuna sızıcam yavaşça.
Aaa dilenciye sadaka mı veriyorsun sen be?
Adaşım da hainlik görevini layığıyla ifa etmiş... Kendisini tebrik ve takdir ediyorum...@Sherlock mavi dediğin kutudan 150 bin çıktı@Tolstoyevski seni son ikiye bırakıp senin kutuyu kendisine aldı ve dur hemen kıyak geçtim deme. Kendi kutusundan vazgeçti ve senin yüzünden 50 bin zarar yaptı. Yani yine yaktınonda 200.000 vardı @Maskeli Fedai @MEnes
Neyse ben @Tolstoyevski ' ye güveniyorum, parayı daha çok katlayacak.Söz olarak öyleben kimseye güvenmem ve kendimden başkasını yazmam resmi olarak ama bizde söz senettir. Kanal ortağı gibi bol para veriyorum @Tolstoyevski
Ben de planlar bitmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?