Yine Kritik zamna geldinBence @Emre Ozansoy un kutusunda 200.000 var. @Tolstoyevski
Yine Kritik zamna geldinBence @Emre Ozansoy un kutusunda 200.000 var. @Tolstoyevski
Bu şarkı>Dön Bebeğim.. @Tolstoyevski
En heyecanlı zamanYine Kritik zamna geldin
Aç, pişman olmazsın.@Emre Ozansoy bir tık önde gözüküyor şu an açma potansiyelim olarak...
500k'ları açınca dağıldım, 200k'yı açarsam iyice mod düşecek geçici olarakAç, pişman olmazsın.Olursan da yapacak bir şey yok.
Ben olsam Sherlock kutusunu açardım.@Emre Ozansoy bir tık önde gözüküyor şu an açma potansiyelim olarak...
200 bende değildir diye düşünüyorum ama Mircan Saye, şüphelendirmedi değil.500k'ları açınca dağıldım, 200k'yı açarsam iyice mod düşecek geçici olarak
Üst üste doğru tahminlerde bulundun bu yüzden şimdiki ya doğru çıkmazsa diyorum, doğru his kotan dolmuş olabilir bu bölüm için... tıpkı @serhatt 😡 gibi...Ben olsam Sherlock kutusunu açardım.
Olabilir, bilemiyorum.Üst üste doğru tahminlerde bulundun bu yüzden şimdiki ya doğru çıkmazsa diyorum, doğru his kotan dolmuş olabilir bu bölüm için... tıpkı @serhatt 😡 gibi...
@Tolstoyevski sen kutunda ne hissediyorsunOrtalık kızıştı. Cervantes Şerlok'u aç diyor Emre beni aç diyorMircan Saye de Emre'de 200 Şerlok'ta 150 var diyor
O sonraki aşama ya@Tolstoyevski sen kutunda ne hissediyorsun
Şu an üzücü hissediyorum sadece@Tolstoyevski sen kutunda ne hissediyorsun
Doğru his kotam değil, iyilik kotam doldu.Üst üste doğru tahminlerde bulundun bu yüzden şimdiki ya doğru çıkmazsa diyorum, doğru his kotan dolmuş olabilir bu bölüm için... tıpkı @serhatt 😡 gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?