Yine Kritik zamna geldinBence @Emre Ozansoy un kutusunda 200.000 var. @Tolstoyevski
Yine Kritik zamna geldinBence @Emre Ozansoy un kutusunda 200.000 var. @Tolstoyevski
Bu şarkı>Dön Bebeğim.. @Tolstoyevski
En heyecanlı zamanYine Kritik zamna geldin![]()
Aç, pişman olmazsın.@Emre Ozansoy bir tık önde gözüküyor şu an açma potansiyelim olarak...
500k'ları açınca dağıldım, 200k'yı açarsam iyice mod düşecek geçici olarakAç, pişman olmazsın.Olursan da yapacak bir şey yok.
![]()
Ben olsam Sherlock kutusunu açardım.@Emre Ozansoy bir tık önde gözüküyor şu an açma potansiyelim olarak...
200 bende değildir diye düşünüyorum ama Mircan Saye, şüphelendirmedi değil.500k'ları açınca dağıldım, 200k'yı açarsam iyice mod düşecek geçici olarak![]()
![]()
![]()
Üst üste doğru tahminlerde bulundun bu yüzden şimdiki ya doğru çıkmazsa diyorum, doğru his kotan dolmuş olabilir bu bölüm için... tıpkı @serhatt 😡 gibi...Ben olsam Sherlock kutusunu açardım.
Olabilir, bilemiyorum.Üst üste doğru tahminlerde bulundun bu yüzden şimdiki ya doğru çıkmazsa diyorum, doğru his kotan dolmuş olabilir bu bölüm için... tıpkı @serhatt 😡 gibi...
@Tolstoyevski sen kutunda ne hissediyorsunOrtalık kızıştı. Cervantes Şerlok'u aç diyor Emre beni aç diyorMircan Saye de Emre'de 200 Şerlok'ta 150 var diyor
![]()
O sonraki aşama ya@Tolstoyevski sen kutunda ne hissediyorsun![]()
Şu an üzücü hissediyorum sadece@Tolstoyevski sen kutunda ne hissediyorsun![]()
Doğru his kotam değil, iyilik kotam doldu.Üst üste doğru tahminlerde bulundun bu yüzden şimdiki ya doğru çıkmazsa diyorum, doğru his kotan dolmuş olabilir bu bölüm için... tıpkı @serhatt 😡 gibi...