Yarın 21 geçe başlasın hele de duruma bakarızVallaha benim için en iyisi tek partta bitmesi ama iki partı da yaparız bir şekilde @Dosi
Bitiririz ya sen de bak durumuna olmadı ertesi güne de sarkıtırız sıkıntı yok.Yarın 21 geçe başlasın hele de duruma bakarız
Yok biz de burda oluruz
Takılıyorum; sıkıntınız varsa söyleyin ama daha erken gelememYok biz de burda oluruz
Yok yahu ne sıkıntısı olacakTakılıyorum; sıkıntınız varsa söyleyin ama daha erken gelemem
20.00'da kapında olur. Hazır olduğun an atla
HaydaBugünkü yarışmada çok tuhaf şeyler olacak bence çoook.
Erinç dikkatli olmalı yoksa ilk turdan yarışma bitebilir.Haydaaklıma pek birşey gelmedi ama
Çok dikkat etmesi lazım yoksa ilk teklif 1.000 TL falan olabilir.Haydaaaaa bu bir tüyo mu@The_Erinch
Ben bile anlamadım 😱 dur kutu değerlerine bakayımÇok dikkat etmesi lazım yoksa ilk teklif 1.000 TL falan olabilir.
Kutu değerleriyle alakası yok bugün kötü bir enerji var üstümde üst üste kırmızı açacak gibi hissediyorum..Ben bile anlamadım 😱 dur kutu değerlerine bakayım
Yine bi haydaaaaa diyeceğimKutu değerleriyle alakası yok bugün kötü bir enerji var üstümde üst üste kırmızı açacak gibi hissediyorum..
Yapacak bir şey yok. Ruh halim maalesef etki edebilir. Erinç dikkatli olsun....Yine bi haydaaaaa diyeceğimbari kötü enerjini buraya yarışmacıya yansıtma
Sinir bozuyorsunYapacak bir şey yok. Ruh halim maalesef etki edebilir. Erinç dikkatli olsun....
Ok okSinir bozuyorsunsaati geç olmasa atardım seni bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?