Küsmelik bir durum yok. Bazı şeylerin şakası olmaz, özellikle böyle hassas olduğum bir konuda şaka yapılması ve bu konunun şakaya malzeme edilmesi hoş değildi bence.Ama ben şaka yapmıştım küsme hemen be
Küsmelik bir durum yok. Bazı şeylerin şakası olmaz, özellikle böyle hassas olduğum bir konuda şaka yapılması ve bu konunun şakaya malzeme edilmesi hoş değildi bence.Ama ben şaka yapmıştım küsme hemen be
Niye sadece Dosi neden ben de yokum?Başrol hep sensin![]()
Jönler kimBaşrol hep sensin![]()
Yani ne diyelim. Bundan sonrasını hakediyorsun.
Hem yaktın beni hem de dondurma getirmiyorsunYarışmanın en başında üşümedin mi dondurucu bir tavsiyem sayesinde![]()
Ne dediniz acabaJönler kim
------
Yani ne diyelim. Bundan sonrasını hakediyorsun.
Sana okadar şeyler dedik.
150.000
Niye sadece Dosi neden ben de yokum?![]()
Başrol olmak için önce tarhana ve kuru soğanı elinin tersiyle itip yeni ufuklara yelken açmak lazımmış.Sen, ben de filmlerde varız ama biz başrol sayılmıyoruz @Dosi![]()
Son kararın mı? O da kırmıdı çıkarsa karışmamHurda satmam eski satarım
------
İyi aç hadi aç 9 numarayı aç![]()
Tamamen doğru bir yorumBaşrol olmak için önce tarhana ve kuru soğanı elinin tersiyle itip yeni ufuklara yelken açmak lazımmış.Gidip milyonları hayır kurumuna bağışlarsan fakir ve gururlu yan rol oluyorsun.
![]()
Senin şahsına tacizci demedim ki konu dağılsın diye öylesine dedim eğer Fatih Tacizci deseydim alınabilirdin ama adın bile anılmadıKüsmelik bir durum yok. Bazı şeylerin şakası olmaz, özellikle böyle hassas olduğum bir konuda şaka yapılması ve bu konunun şakaya malzeme edilmesi hoş değildi bence.
Hep senin yüzünden
Yalnız o bağışlanan para zaten benim para. Ben bağışladımBaşrol olmak için önce tarhana ve kuru soğanı elinin tersiyle itip yeni ufuklara yelken açmak lazımmış.Gidip milyonları hayır kurumuna bağışlarsan fakir ve gururlu yan rol oluyorsun.
![]()
Bağışlamayı aklına sokan @Tolstoyevski amaYalnız o bağışlanan para zaten benim para. Ben bağışladım![]()
İçin gitti ama sen orada tarhana yerken paraların gitmesi.Yalnız o bağışlanan para zaten benim para. Ben bağışladım![]()
Kırmızı var mı demeye çalışıyorsun şu anSon kararın mı? O da kırmıdı çıkarsa karışmam![]()