Aman gelme, yokluğun belli bile olmuyor etkisiz eleman.Gelirim en iyi yarışmacısı olduğum programa @Cervantes çatlasın patlasın. ALLAH SENİ ISLAH ETSİN
------
Bu arkadaş böyle işte yorar insanı.Yoruyor kavganız@Cervantes
Aman gelme, yokluğun belli bile olmuyor etkisiz eleman.Gelirim en iyi yarışmacısı olduğum programa @Cervantes çatlasın patlasın. ALLAH SENİ ISLAH ETSİN
Bu arkadaş böyle işte yorar insanı.Yoruyor kavganız@Cervantes
Beni çekemiyorsun kıskanç pislikAman gelme, yokluğun belli bile olmuyor etkisiz eleman.
------
Bu arkadaş böyle işte yorar insanı.
Hadi oradan be, bak @Dosi bile en çok katkısı olana 5000 TL veriyoruz ve şuana kadar sadece sana verdik bu miktarı diyor.Beni çekemiyorsun kıskanç pislik
Senle bana aynı parayı verdi körHadi oradan be, bak @Dosi bile en çok katkısı olana 5000 TL veriyoruz ve şuana kadar sadece sana verdik bu miktarı diyor.Sen haftalık 500 TL alıyormuşsun, o bile çok sana.
Kendi yarıştığı haftadan değil, yarışma başına verdiği miktardan bahsediyorum cahil.Senle bana aynı parayı verdi kör
Hadi oradan be, bak @Dosi bile en çok katkısı olana 5000 TL veriyoruz ve şuana kadar sadece sana verdik bu miktarı diyor.Sen haftalık 500 TL alıyormuşsun, o bile çok sana.
Yarıştığım gün eşit aldınızSenle bana aynı parayı verdi kör
Buna sabaha kadar anlatmaya çalış yine anlamaz.Yarıştığım gün eşit aldınız
Onun haricinde Cervantes eskiden beri var. Bir tek son 2 yarışma fire verdi
Emrecan'da kadrolu renk katan ve para kazanan jüri
Sus lan tacizci sapıkkkKendi yarıştığı haftadan değil, yarışma başına verdiği miktardan bahsediyorum cahil.
Terbiyesiz. Kendi sıfatlarını başkalarına kullanma. 😡Sus lan tacizci sapıkkk
Tacizci!!!!!!Terbiyesiz. Kendi sıfatlarını başkalarına kullanma. 😡
Ben biraz dinlenip iş ve yemek sonrası gelirimHerkes yavaştan hazır olmaya başlasın, geliyor gelmekte olan
Şaka sınırını aştığı için için şuandan itibaren cevap verme gereksinimi duymuyorum...Tacizci!!!!!!
------
Ülkemdetacizciistemiyorum
Hemen hallet işlerini, 18:30 gibi başlayalımBen biraz dinlenip iş ve yemek sonrası gelirim(umarım 3üde olur)
Siz hazır mısınızHamdi her zaman hazır @Dosi
Yarışmacı arkadaşları yavaştan çağıralım konuya ve 18:30 gibi başlayalım diyorum@Dosi hazır mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?