Ne ısmarlıyorsun bizeBu mesajın doğruluğunu bir kez daha görmüş olduk.
Sağlık olsun 63 bin de güzel para.
Kutu bile açacağım...
Dur sana da bir kutu ayarlayalım
10 numara senindir. Şuan hiç bir fikrim yok içinde kaç para var.
Evet @emreemreu @Tolstoyevski ve @Sherlock üçüde 10 numarada 500 bin var diyerek Admini yaktı. Yoksa son iki 250 bin ve 500 bin olurdu500.000 TL tabii ki.@bazinga
Benim iyi açacağım zaman olur mu?Neyse senin de iyi açacağın zamanlar gelir
Patron beni atladı...@emreemreu kadar adamı yakan biri görmedim 500 bin varmışmış.
Bi dakika gördüm sahi bir de @Tolstoyevski var. Zaten etkinlik dışı filmler izliyor bu ara...
İkisi de mavi bir de sırtımızdan bıçaklandık.
Yok olmazBenim iyi açacağım zaman olur mu?
Patron beni atladı...
Geberesice
Kapanış konuşmasını yapayım@bazinga ile 2 saat 20 dakika boyunca oldukça eğlenceli bir yarışma yaptık. Son 3 yarışmada yarışmacılar çok kötü gitmişti ve pek heyecanlı gitmemiştik son turlara. Bu kez son 4'e kadar çok iyi gelmişken arka arkaya açılan 500.000 TL'ler tabloyu bu hale getirdi...
Neyse teklifi kabul etmeyip @Sherlock açılsa bugün sadece 10 TL ile ayrılacaktıkEn azından 63.000 TL ile @bazinga'nın güzel bir Avrupa tatili yapmasını sağlayabiliriz. Önümüzdeki yarışmacıyı da büyük ihtimalle yarın açıklarız bizi izlediğiniz için teşekkürler görüşmek üzereee
------
Yok olmaz
Vicdansızsınız.Evet @emreemreu @Tolstoyevski ve @Sherlock üçüde 10 numarada 500 bin var diyerek Admini yaktı. Yoksa son iki 250 bin ve 500 bin olurdu
@bazinga @xdragxx @12.Adam @Cervantes @EmreCan @The_Erinch
Aaa olur mu ya hakkını verdim az önce. Bir sürü mavi açtın, Hamdi sana kinlendiVicdansızsınız.
Daha da gelmem Var Mısın Yok Musun'a? Bitmiştir benim için VMYM.
Kumpasla elenmiştim hain kütük..Sana ne oluyor kütük dostumSen bir kere rezil etmişsin zamanında Tarkan'ı. Sıra şimdi @Tolstoyevski de
Karadenizliyim ben. Söz ağızdan bir kere çıkar. İnadın kitabını yazmışız biz. 😛Aaa olur mu ya hakkını verdim az önce. Bir sürü mavi açtın, Hamdi sana kinlendi
Renk kattın. Hep gel
Seni mini Vmym'de yarıştırsak gelmezmisin?Karadenizliyim ben. Söz ağızdan bir kere çıkar. İnadın kitabını yazmışız biz. 😛
Bu halimle bu muhteşem ziyafet bile iştahımı çekmedi
Ben yine video konferans ile bağlanıyorum programa
Kahvaltıyı kebapla, lahmacunla yapmayan kişi hayattan tat almıyordur net..Kahvaltıda ben de lahmacun, döner, tavuk ne varsa yemeye bayılıyorum söz konusu et olunca öğün fark etmiyor
Bu sabah öyle yaptım zatenKahvaltıyı kebapla, lahmacunla yapmayan kişi hayattan tat almıyordur net..
TabikiSen de bizdensin
Ben yarışayım
Kapanış konuşmasını yapayım@bazinga ile 2 saat 20 dakika boyunca oldukça eğlenceli bir yarışma yaptık. Son 3 yarışmada yarışmacılar çok kötü gitmişti ve pek heyecanlı gitmemiştik son turlara. Bu kez son 4'e kadar çok iyi gelmişken arka arkaya açılan 500.000 TL'ler tabloyu bu hale getirdi...
Neyse teklifi kabul etmeyip @Sherlock açılsa bugün sadece 10 TL ile ayrılacaktıkEn azından 63.000 TL ile @bazinga'nın güzel bir Avrupa tatili yapmasını sağlayabiliriz. Önümüzdeki yarışmacıyı da büyük ihtimalle yarın açıklarız bizi izlediğiniz için teşekkürler görüşmek üzereee
------
Yok olmaz
Sabah menemen yiyen kişiler gelmiş ete laf atıyorTabikine denk gelse yenmeliağır olurmuş vs peh!!!
Bakalım kurada ne çıkarsaBen yarışayım
Bir düşünürüz.Seni mini Vmym'de yarıştırsak gelmezmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?