Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 41,078
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Hatta bu tüyo sonrası @Burak97'yi son 2'ye bırakırsın diye düşünmüştüm...
Hamdi nerde kaldıHatta bu tüyo sonrası @Burak97'yi son 2'ye bırakırsın diye düşünmüştüm...
@Tolstoyevski @emreemreu tahmininiz yattı maalesef...
BuradayımDur en kritik yerdeyiz sen de teklif sonrası burda ol![]()
Bir mesaj bıraktı iletmem içinHamdi nerde kaldı![]()
@emreemreu sana okadar mavi açtırdı 😱@emreemreu kadar adamı yakan biri görmedim 500 bin varmışmış.
Bi dakika gördüm sahi bir de @Tolstoyevski var. Zaten etkinlik dışı filmler izliyor bu ara...
İkisi de mavi bir de sırtımızdan bıçaklandık.![]()
Hamdi beye teşekkür ediyorum, 63 bin fena para değil. Varım diyorum.@bazinga Hamdi Bey 63.000 TL teklif etti. Daha düşük verirdim ama genel yarışma performansını sevdim diyor.
Var mısın Yok musun?
Ya teklifi al, ya kutuna git. Ya da kutu değiş. Karar senin![]()
Ama direkt kararını verme@bazinga Hamdi Bey 63.000 TL teklif etti. Daha düşük verirdim ama genel yarışma performansını sevdim diyor.
Var mısın Yok musun?
Ya teklifi al, ya kutuna git. Ya da kutu değiş. Karar senin
------
@emreemreu sana okadar mavi açtırdı 😱
Varım diyor....Hamdi beye teşekkür ediyorum, 63 bin fena para değil. Varım diyorum.![]()
Aldı parayı
@Dosi bitirişi sen yap o zaman...Devam etseydim Sherlock'un kutusunu alırdım kendime çünkü bende kesin 10 lira var.Fakat o riske giremezdim.
![]()
Bu mesajın doğruluğunu bir kez daha görmüş olduk.@emreemreu kadar adamı yakan biri görmedim 500 bin varmışmış.
Bi dakika gördüm sahi bir de @Tolstoyevski var. Zaten etkinlik dışı filmler izliyor bu ara...
İkisi de mavi bir de sırtımızdan bıçaklandık.![]()
Ozaman doğru olanı yapmışsınDevam etseydim Sherlock'un kutusunu alırdım kendime çünkü bende kesin 10 lira var.Fakat o riske giremezdim.
![]()
Hakkını verelim @emreemreu caydırmaya kalkmıştı. Keşke dinleseymişim.@emreemreu Şerlok'u aradan çıkaralım dediği zaman ben aha 250-500 arasında kalabiliriz demiştim yazık oldu....