Ben yarışırken 4 tane yan yana açtım hepsi kırmızı çıkmıştı@Angelica kırmızı açtı, mantıken iki kırmızı üst üste gelmez6 numara diyorum..
------
Bak dinledim şimdi
Ben yarışırken 4 tane yan yana açtım hepsi kırmızı çıkmıştı@Angelica kırmızı açtı, mantıken iki kırmızı üst üste gelmez6 numara diyorum..
------
Bak dinledim şimdi
Sıranı bekle
Şu anlık kötü başladım, ama toparlayacağımBen yarışırken 4 tane yan yana açtım hepsi kırmızı çıkmıştıbu yarışmada mantık arama
Yok ben ikinci mesajımdan sonra anlayacağımı anladım.Fırsat olmadı diyelim, tenezzül etmemek biraz ağır bir tabir olmuş.Hayırsızdan ziyade üşengeç sayılabiliriz ama o konuda haklısın… @MEnes
Maskeli Fedai nasıl küstürdüysenSöylemiyorum @Maskeli Fedai yarıştığı için bugün susma hakkımı kullanıyorum.
Canı cehenneme.Maskeli Fedai nasıl küstürdüysen
Çok iyi görmüyorum gidişatınıSıranı bekle
------
Şu anlık kötü başladım, ama toparlayacağım
Söylemiyorum @Maskeli Fedai yarıştığı için bugün susma hakkımı kullanıyorum.
Vaaay be..Maskeli Fedai nasıl küstürdüysen
Defol..Canı cehenneme.
@serhatt kutunda 5.0000 TL vardı.Vaaay be..
Ama beni üzmez diyorum. Son kararım
Laf dinleVaaay be..
------
Defol..
6 dedimÇok iyi görmüyorum gidişatınıaz dağıt seçimlerinihep Tekden gidşyorsun. Aldığın kutu bile tek
Sunucular büyü yapmış bana..Laf dinle
5.000 üç sıfır yalnız
Aferin sana çok dikkatlisin5.000 üç sıfır yalnız
Ve çok iyi para o da. Mavilerle kalacak anlaşılan
Sen defol be.Vaaay be..
------
Defol..
Ben sana tüyo verdim ama almadın. @eskici 'de dinlemedi, @Cervantes de dinlemedi. Hepsi hüsran. Artık bitti demem tüyo
Yapma..Ben sana tüyo verdim ama almadın. @eskici 'de dinlemedi, @Cervantes de dinlemedi. Hepsi hüsran. Artık bitti demem tüyo
Keşke 75.000 olsaydı.
Uzak dur be kediden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?