Ben yarışırken 4 tane yan yana açtım hepsi kırmızı çıkmıştı bu yarışmada mantık arama@Angelica kırmızı açtı, mantıken iki kırmızı üst üste gelmez 6 numara diyorum..
------
Bak dinledim şimdi
Ben yarışırken 4 tane yan yana açtım hepsi kırmızı çıkmıştı bu yarışmada mantık arama@Angelica kırmızı açtı, mantıken iki kırmızı üst üste gelmez 6 numara diyorum..
------
Bak dinledim şimdi
Sıranı bekleBeni aç @Maskeli Fedai @Dosi yi dinleme
Şu anlık kötü başladım, ama toparlayacağımBen yarışırken 4 tane yan yana açtım hepsi kırmızı çıkmıştı bu yarışmada mantık arama
Yok ben ikinci mesajımdan sonra anlayacağımı anladım.Fırsat olmadı diyelim, tenezzül etmemek biraz ağır bir tabir olmuş. Hayırsızdan ziyade üşengeç sayılabiliriz ama o konuda haklısın… @MEnes
Söylemiyorum @Maskeli Fedai yarıştığı için bugün susma hakkımı kullanıyorum.Bizde böyle bir mantık yok da neyse
@serhatt bugün ne hissediyorsun kutunda
Maskeli Fedai nasıl küstürdüysenSöylemiyorum @Maskeli Fedai yarıştığı için bugün susma hakkımı kullanıyorum.
Canı cehenneme.Maskeli Fedai nasıl küstürdüysen
Çok iyi görmüyorum gidişatını az dağıt seçimlerini hep Tekden gidşyorsun. Aldığın kutu bile tekSıranı bekle
------
Şu anlık kötü başladım, ama toparlayacağım
Söylemiyorum @Maskeli Fedai yarıştığı için bugün susma hakkımı kullanıyorum.
Vaaay be..Maskeli Fedai nasıl küstürdüysen
Defol..Canı cehenneme.
@serhatt kutunda 5.0000 TL vardı.Vaaay be..
Ama beni üzmez diyorum. Son kararım
Laf dinleVaaay be..
------
Defol..
5.000 üç sıfır yalnız@serhatt kutunda 5.0000 TL vardı.
Hiç mavi açamadık daha Son kutuda açalım bari..
Aferin sana çok dikkatlisin5.000 üç sıfır yalnız
Ve çok iyi para o da. Mavilerle kalacak anlaşılan
Sen defol be.Vaaay be..
------
Defol..
Ben sana tüyo verdim ama almadın. @eskici 'de dinlemedi, @Cervantes de dinlemedi. Hepsi hüsran. Artık bitti demem tüyo
Yapma..Ben sana tüyo verdim ama almadın. @eskici 'de dinlemedi, @Cervantes de dinlemedi. Hepsi hüsran. Artık bitti demem tüyo
Keşke 75.000 olsaydı.@serhatt kutunda 5.0000 TL vardı.
Hiç mavi açamadık daha Son kutuda açalım bari..
Uzak dur be kediden