Belhanda gibisi gelmez, karpuzdan en iyi o anlar. @Tolstoyevski@Aserat karpuz seçer gibi yokluyor kutuları.
Belhanda gibisi gelmez, karpuzdan en iyi o anlar. @Tolstoyevski@Aserat karpuz seçer gibi yokluyor kutuları.
Olmasın yarışma varken bana da etiket geliyor bakmıyorum...Bildirimlere dönme huyum var anında
Yoo konularda oluyorsunOlmasın yarışma varken bana da etiket geliyor bakmıyorum...
Yarışma durmuşken yan sekme olarak açıyorum...Yoo konularda oluyorsun
Teklif var 10k önce ona cevap verOf o kadar riskli bir durumdayım ki hiçbir kutuyu seçesim gelmiyor.ss
Of o kadar riskli bir durumdayım ki hiçbir kutuyu seçesim gelmiyor.ss
Bir yanda 40 bin ve 200 bin var ama kabul etmezsem ve onlar da giderse teklif iyice düşer bilemiyorum.
Senin kutun çoktan açıldı ve 100 TL çıktı bile.
100 tl iyi Allah'tan yüksek gelmemişAçtık 100 TL
Birşey diyemem. Kimi sona bırakacağın belli mi? Kutun yerine kalan kutuyu alabilirsin kendineBir yanda 40 bin ve 200 bin var ama kabul etmezsem ve onlar da giderse teklif iyice düşer bilemiyorum.
Aynen kabul et benceBir yanda 40 bin ve 200 bin var ama kabul etmezsem ve onlar da giderse teklif iyice düşer bilemiyorum.
Bence 1 tur daha git zaten teklif çok düşük bir şey kaybetmezsin ama teklife kadar 200 bin kalırsa artar teklif.Bir yanda 40 bin ve 200 bin var ama kabul etmezsem ve onlar da giderse teklif iyice düşer bilemiyorum.
Hamdinin tuzağına sakın düşme o bir yılanBir yanda 40 bin ve 200 bin var ama kabul etmezsem ve onlar da giderse teklif iyice düşer bilemiyorum.
Yok la etmesin devam desinAynen kabul et bence
Bu kadar karamsar yarışmacı görmedim sinir oldumYok la etmesin devam desin
Beterin beteri var.Bu kadar karamsar yarışmacı görmedim sinir oldum
@Aserat hadi.Birşey diyemem. Kimi sona bırakacağın belli mi? Kutun yerine kalan kutuyu alabilirsin kendine
Valla hiçbir şey düşünmedim gelişine vuruyorum genelde.Birşey diyemem. Kimi sona bırakacağın belli mi? Kutun yerine kalan kutuyu alabilirsin kendine
Niye.Aynen kabul et bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?