Adam yine bildi2 veya 50 çıkar kutumdan.
Adam yine bildi2 veya 50 çıkar kutumdan.
Başını takip etmedim. Fikir belirtmişmiydin?Yanılmayan ben.
Hemen güldürdün atıldığı için anlıyorum oyun olduğunu uğraşma.Tamam ama bu miktarda şu şartta iyiydi: .
50 TL
Her zaman ki gibi.Adam yine bildi
Hoşt pis hurdacı. .ss
Eskiler alınır... Hurdacı , hurdacıııııı geldi hanımmmO dik kafalı kimseyi dinlemez.
2 veya 50 çıkar kutumdan.
Tamam ama bu miktarda şu şartta iyiydi: .
50 TL
Bildirim gelince konuya gelip 2 veya 50 çıkar demiştim.Başını takip etmedim. Fikir belirtmişmiydin?
Sen de dönme...@Araf @Tolstoyevski program sunuyorum. O filme ikide bir etiket etmeyinyarın izlerim. Vaktim bol olacak
Tek konuya odaklanma, başka konulara da bak arada, nefes al.@Araf @Tolstoyevski program sunuyorum. O filme ikide bir etiket etmeyinyarın izlerim. Vaktim bol olacak
Benim bir zamanlar ki halim. Helal olsunBildirim gelince konuya gelip 2 veya 50 çıkar demiştim.
Sunarken olmazTek konuya odaklanma, başka konulara da bak arada, nefes al.
O zaman işteydim molada girdim şimdi bitmediyse sorabilirsin@EmreCan buradayken ona mı sorsak.
Senin kutun çoktan açıldı ve 100 TL çıktı bile.O zaman işteydim molada girdim şimdi bitmediyse sorabilirsin
@Aserat ı çok mutlu eder diye düşünüyorumHazır burdayken sen ne hissediyorsun 16 numaralı kutundan
Açtık 100 TL@Aserat ı çok mutlu eder diye düşünüyorumama tabi açtıysanız bişi diyemicem
Bildirimlere dönme huyum var anındaSen de dönme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?