Yok be sevdiğim kişilerEsniyormuş gibi yap o zaman kalkıp gider misafirler.
Yok be sevdiğim kişilerEsniyormuş gibi yap o zaman kalkıp gider misafirler.
Yok sıcağım da Emre beni bekleyin falan deyince kendi kutusunun açıldığını kaçırmasın istedim.
Tamam o zaman pek sevmediğin misafirler gelirse denersin.Yok be sevdiğim kişilergüzel vakit geçti
Tunacağın yine kırmızı açtırırsa hala Tunacağım der misinYok sıcağım da Emre beni bekleyin falan deyince kendi kutusunun açıldığını kaçırmasın istedim.Ama Tunacığımı dinleyeyim.@Cervantes
Sevmediklerim evime gelemezTamam o zaman pek sevmediğin misafirler gelirse denersin.
Kovuyor musun be 😱Sevmediklerim evime gelemezzaten pandemiden beri aile dışı kimseye izin vermiyorum
------
@The_Erinch bana da 500.000 açmıştıyeni Gerekli ve Baron
@Aserat benim onu bilerek üzmeyeceğimi bilir, o yüzden bana kıyamaz.Tunacağın yine kırmızı açtırırsa hala Tunacağım der misin
16 numaralı kutu son kararın mı o zaman?
Tabii derim ama öneri yapacak gücü kalmaz artık.Tunacağın yine kırmızı açtırırsa hala Tunacağım der misin
16 numaralı kutu son kararın mı o zaman?
Bu sefer üzmedi amaTabii derim ama öneri yapacak gücü kalmaz artık.Neyse son kararım diyeyim artık ne yapalım.
ya yok evlerine gitmiyorum, bu sizde gelmeyin demek oluyorKovuyor musun be 😱
ya yok evlerine gitmiyorum, bu sizde gelmeyin demek oluyor
Zamanında Üni zamanı annemlere sınav zamanı gelmeyin dediğim oluyorduson sene sistemi oturtunca artık müsade ediyordum onlaraaçık sözlüyüm bu konuda
Tunacığım diye boşa demiyormuşum demek.
İkisi de burda yok maalesefTunacığım diye boşa demiyormuşum demek.@Cervantes
Son 3'ten ikisi için Özgür ve Atacan'ı düşündüm ama bilemedim.
Özgür hissizim demişti zaten en son 250 bin açmış.
Atacan 250.000 TL açmışÖzgür hissizim demişti zaten en son 250 bin açmış.Atacan kaç açmıştı.
@serhatt @Cervantes Siz ne diyorsunuz Özgür için.Atacan 250.000 TL açmış
Özgür 40.000 TLÖzgür'ün yüksek açtığı başka bir zamanla karışmış demek
Sarı vardır bence onun kutusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?