Hamdi Bey'in sana ilk teklifi 15.000 TLO kadar da değil.
Hamdi Bey'in 15.000 TL'lik teklifine var mısın yok musun?
Hamdi Bey'in sana ilk teklifi 15.000 TLO kadar da değil.
Çok da övünülecek bir tahmin olmadı bu sefer.Bir şey değil.
Kutumda kesin yine mavi var o yüzden bir noktada kabul edebilirim ama şimdilik YOKUMHamdi Bey'in sana ilk teklifi 15.000 TL
Hamdi Bey'in 15.000 TL'lik teklifine var mısın yok musun?
500.000 çıksaydı görürdüm seni nankör. .ssÇok da övünülecek bir tahmin olmadı bu sefer.
------
Kutumda kesin yine mavi var o yüzden bir noktada kabul edebilirim ama şimdilik YOKUM
Öyle bir yazdın ki varım diyecen sandımÇok da övünülecek bir tahmin olmadı bu sefer.
------
Kutumda kesin yine mavi var o yüzden bir noktada kabul edebilirim ama şimdilik YOKUM
O Hamdi Bey'e hiç güvenme. O başta sen teklifi kabul edebilirim dediğin için böyle yapıyor.Çok da övünülecek bir tahmin olmadı bu sefer.
------
Tamam önce @Tolstoyevski'yi sonra da @The_Erinch'i açalım son kararım.Öyle bir yazdın ki varım diyecen sandım
Kutunda mavi olduğunu düşünüyorsan son 2 kutu kalınca kutu değişimine gidebiliyorsun bu arada bilmiyorsan diye söyleyim
Sırada 7 kutu var ama bir tık hızlanalım yoksa bu hızla 12 gibi bitecek yarışma
Yahuuuu bir tık dedik ne bu hız
Ay tepe sersemi ettiniz beni bir yavaş bir hızlı diye.Yahuuuu bir tık dedik ne bu hızBundan sonra böyle de açmayalım bu seferlik açıyorum...
@Tolstoyevski kutusunda 200 TL vardı. @The_Erinch kutusunda da maalesef 500.000 TL vardı...
Sorsaydın söylerdim...Ay tepe sersemi ettiniz beni bir yavaş bir hızlı diye.
Tols güzel açmış ama Erinç'i seçmemeliymişim.. Ama açmadan göremezdik ne yapalım.
Neyse 2 tane daha 500.000 TL var moralini bozmaAy tepe sersemi ettiniz beni bir yavaş bir hızlı diye.
Erinç'i seçmememeliymişim.. Ama açmadan göremezdik ne yapalım.
Ben sormadan söyle işte daha önce yaptığın gibi.Sorsaydın söylerdim...
Uşağın vardı burada.Ben sormadan söyle işte daha önce yaptığın gibi.Onlar zaten aklımdaydı diye aradan çıksın istedim.
Bu seferde kırmızı çıkarsa @Aserat beni stüdyonun dış kapısına kadar kovalar.@Cervantes kendini affettirmek istiyorsan bir kutu söyle
Dengesiz misin.Uşağın vardı burada.
Hmm o zaman onu açalım bana kırmızı vibe'ı vermiyor zaten.750 TL açtı @Gerekli24
Genelde yakmasıyla ünlü olan @Gerekli24 bu sefer yakmadı ve sadece 400 TL açtıDengesiz misin.İstediğin gibi söyle diyorum beni bekleme yani.
------
Hmm o zaman onu açalım bana kırmızı vibe'ı vermiyor zaten.Son kararım.
TamamdırGeldim. Diğer teklif devralırım @xdragxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?