Ayy abartma yahuÇok kötü gidiyorsun berbat gidiyorsun. Al sana motivasyon
Fikir alma hiç emi.
Aserat'a açsam mı deseydin tüyo alırdın biraz beklet deyip ama hemen son kararım dedin. Daha ilk mesajda sana sakın anında o kelimeyi yazma demiştim
Ayy abartma yahuÇok kötü gidiyorsun berbat gidiyorsun. Al sana motivasyon
Fikir alma hiç emi.
Aserat'a açsam mı deseydin tüyo alırdın biraz beklet deyip ama hemen son kararım dedin. Daha ilk mesajda sana sakın anında o kelimeyi yazma demiştim
PekiAyy abartma yahusanki gerçek yarışma
Yok aklımda yokEvet biraz öyle oldu
@Dosi daha önce herhalde son turlara 0 kırmızıyla gittiğimiz hiç olmamıştı dimi?
Hedefim 30 bindi 40000 de yeterPekineyse hayatında önenli olan sayılara yönel
Yok o da bu kadar beter değildiYok aklımda yokAserat ne haldeydi unuttum
Küçük demedi 25 ya da 40 bin var dediHedefim 30 bindi 40000 de yeter
@Emre Ozansoy kutusunda küçük hissediyordu onu açalım kaybedecek bir şeyim yok zaten dimi @serhatt
25 bin veya 40 bin benim kutumda.Hedefim 30 bindi 40000 de yeter
@Emre Ozansoy kutusunda küçük hissediyordu onu açalım kaybedecek bir şeyim yok zaten dimi @serhatt
Güzel Erinç yakmadı ve kutusunda sadece 50 TL vardı...18 numara @The_Erinch diyorumson kararım
GelsinGüzel Erinç yakmadı ve kutusunda sadece 50 TL vardı...
Şimdi Hamdi Bey'in teklifini bekliyoruz...
İşte buna diyorum. Emre derken birden pat şu isim son kararım diyorsun. Bu kez yanmasın ama 40 bin olabilirdi. Belki tüyo verirdik ama artık tüyo yok. Geçti18 numara @The_Erinch diyorumson kararım
Yarına MS de yakayım seni benGüzel Erinç yakmadı ve kutusunda sadece 50 TL vardı...
Şimdi Hamdi Bey'in teklifini bekliyoruz...
Aynen Erinç abiden de fikir alabilirdi çok aceleciİşte buna diyorum. Emre derken birden pat şu isim son kararım diyorsun. Bu kez yanmasın ama 40 bin olabilirdi. Belki tüyo verirdik ama artık tüyo yok. Geçti
Aman kaybetsin, çok umrunda değil onun zatenAynen Erinç abiden de fikir alabilirdi çok aceleci
Çok ayıp edersin üzülürüm valla
Bak yataktan kalktım geldim. HeççççççççAynen Erinç abiden de fikir alabilirdi çok aceleci
Tatlım yoruldum ve işim var herkese tek tek sorarsam ohooİşte buna diyorum. Emre derken birden pat şu isim son kararım diyorsun. Bu kez yanmasın ama 40 bin olabilirdi. Belki tüyo verirdik ama artık tüyo yok. Geçti
Kazandığın parayı kırışır mıyız?Çok ayıp edersin üzülürüm valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?