Yarışmanın sonunda 500 bin kazandı işte.Hayır 500 almadı düşük aldı ve kurtuldu @Dosi yanlış mı hatırlıyorum
------
Alakası bile yok.Sırf bu yüzden uzattıkça uzattın.
Yarışmanın sonunda 500 bin kazandı işte.Hayır 500 almadı düşük aldı ve kurtuldu @Dosi yanlış mı hatırlıyorum
Alakası bile yok.Sırf bu yüzden uzattıkça uzattın.
@Araf banada sakın açma deyip dinlemiştim ve bana 200 bin açmıştı.Araf diyorum son kararım.. Bu kadar üstüne basarak beni açmayın diyorsa hedef şaşırtmaya çalışıyor da olabilir.
Duvağımla aç.
İstediği yerden. .ss
Serhat seni 2 kişi açacak yine parıldıyorsun.Yoo hevesli olup konuyu açan sensin demek ki uzun zamandır düşünen de sen oluyorsun..
Heee bende benim kutumdan 500 çıktı diyon sandım pardonYarışmanın sonunda 500 bin kazandı işte.Kanal sahibinin kendi yarışmasından en büyük ödülü alması ne kadar adildir bilemiyorum gerçi.
------
Alakası bile yok.
Sözümü dinlemezseniz böyle olur işte.
Bir şeyle ayrılmayacağım çünkü büyük ihtimalle teklifi kabul edeceğim.Üzülme belki 40.000 TL ile ayrılacaksın...
Sana kabul et demiştim
PAYLAŞILAMAYAN OLMAK DA ZOR...Serhat seni 2 kişi açacak yine parıldıyorsun.
Senin bilececeğin iş ama riske değerBir şeyle ayrılmayacağım çünkü büyük ihtimalle teklifi kabul edeceğim.
@Tolstoyevski ve ben dedik ama @Doğan diye.
Onun dışında herkes de devam et dedi.Sana kabul et demiştim
Neyse teklif 12.500.
Ya bu teklifi al, ya kutuna git yada @Doğan 'ın kutuyu al. Kendi kutuna güvenmediğini dedin hep.
12.500 TL Var mısın yok musun?
Dedi kendisi de 500 bin açan faydasız.@Tolstoyevski ve ben dedik ama @Doğan diye.@Aserat Sen @EmreCan ve @12.Adam uğursuzlarına ne bakıyorsun. Onların kendine faydası yok.
Yalan tabii anlamıyorlar
Sunucu ara ara tüyo veriyor gidişat kötü olunca. Neyse yarışma bitsin tam diyeceğimOnun dışında herkes de devam et dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?