- Reaksiyon puanı
- 114,087
- Puanı
- 1,060
Yarın işte ama part 2 yaparım belki. Konuşuruz
@cehennet geçen seneden beri ara ara gelip forumun tozunu yuttu ve son haftalarda bam bam bam baş yakmaya başladı
Yarın işte ama part 2 yaparım belki. Konuşuruz
He sen ilk mesajlarda gizemli konuşmuştun yarışmacı hakkında ama açıkladın demek dayanamayıp...Yarın işte ama part 2 yaparım belki. Konuşuruz
@cehennet geçen seneden beri ara ara gelip forumun tozunu yuttu ve son haftalarda bam bam bam baş yakmaya başladı
Ben senin ilk geldiğin zamanı da hatırlıyorum üyelik tarihine bakmama gerek yok...Talihsiz kazalar yaşıyoruz diyelim. Kasıt yok
Üyelik tarihime bak derim
Hep kırmızı çıkıyor kutumda. 3 kere 500000 geldi kutuma. Adım çıkıyor bu sebeple.
He sen ilk mesajlarda gizemli konuşmuştun yarışmacı hakkında ama açıkladın demek dayanamayıp...Aradaki mesajları çok fazla olduğu için okumadım tabi... Yarın için duruma göre bakarız belli olmaz...Geç saatte olursa Pc açabilirim bir ihtimal.
@cehennet gerçekten iyi incelemiş demek ki forumu o 1 yıllık süreçte... Şimdi şovunu yapıyor desene...
------
Ben senin ilk geldiğin zamanı da hatırlıyorum üyelik tarihine bakmama gerek yok...Nickin zaten dikkat çekici olduğu için hafızamda yer etti yani.Gerçekten 3 kere çıkması da biraz sert olmuş, yakmışsın milleti hep...
Şimdi mimlenmişsin millet senin kutuyu söylemeye de korkar...Kutumda mavi çıkmıyorum ama söylediğim kutularda mavi bulabiliyorum. O kadarda kötü değilim
Şimdi mimlenmişsin millet senin kutuyu söylemeye de korkar...Şey gibi olmuş ama; 'Dediğimi yap, yaptığımı yapma' ...
Nickini beğenip beğenmediğim ile ilgili bir şey söylemedim, dikkatimi çektiğini söyledim sadece...
Bugün bir gizem var zaten, gün içinde açıklanacakHe sen ilk mesajlarda gizemli konuşmuştun yarışmacı hakkında ama açıkladın demek dayanamayıp...Aradaki mesajları çok fazla olduğu için okumadım tabi... Yarın için duruma göre bakarız belli olmaz...Geç saatte olursa Pc açabilirim bir ihtimal.
@cehennet gerçekten iyi incelemiş demek ki forumu o 1 yıllık süreçte... Şimdi şovunu yapıyor desene...
------
Ben senin ilk geldiğin zamanı da hatırlıyorum üyelik tarihine bakmama gerek yok...Nickin zaten dikkat çekici olduğu için hafızamda yer etti yani.Gerçekten 3 kere çıkması da biraz sert olmuş, yakmışsın milleti hep...
@cehennet çok ortalık karıştırıyor çok. Neyseki kanıt ile geldinEmre Can'ın herkes günahını alıyo @MEnes ağzımdan değiştir lafı bile çıkmadı
Ekli dosyayı görüntüle 105547
He o gizem bugünün gizemiydi, tamam o zaman.Bugün bir gizem var zaten, gün içinde açıklanacakyarına benim, o ayrı ama önce gündüz kalanını gece falan yaparım gibi. Ben gececi tayfayım malumher iki kesime hitap edelim
Nickini beğenip beğenmediğim ile ilgili bir şey söylemedim, dikkatimi çektiğini söyledim sadece...Ama değiştir de demezdim yaani...
Emre Can'ın herkes günahını alıyo @MEnes ağzımdan değiştir lafı bile çıkmadı
Ekli dosyayı görüntüle 105547
Hele bi uğrama, kurtulamazsın bendenHe o gizem bugünün gizemiydi, tamam o zaman.Kalanını gece yap ben de uğrayabilirim bir ihtimal...
Kanıtla geldim tabii iftiraya uğradım ve buna dayanamadım kendimi uzayın boşluğuna bırakıyordum az kalsın @cehennet
Çünkü ben insanların tercihlerine karışmam.Değiştir demediğine göre beğendin. Neden bir şeyi beğendiğini gizliyorsun
Değişik duruyor falan dedin. Iyi demedin. Yerden yere vurdun. Sonrada nasıl istersen vs dedin.
Eyvah, kötü oldu bak şimdi... İhtimal vermeme rağmen uğramama şansı bırakılmayacak şekilde kaldık...Hele bi uğrama, kurtulamazsın benden
Çünkü ben insanların tercihlerine karışmam.Sen bir karar verip bir nick seçmişsen ben niye sana onu değiştir diyeyim ki...Bu onu beğendiğim anlamına da gelmez, onu beğenmediğim anlamına da...
Kanıtla geldim tabii iftiraya uğradım ve buna dayanamadım kendimi uzayın boşluğuna bırakıyordum az kalsın @cehennet
Bu arada seni kutu açanlar listesine yazdım tekrardan. Senin gibi renkli bir yarışmacıyı hemen bırakmak olmazKanıtla geldim tabii iftiraya uğradım ve buna dayanamadım kendimi uzayın boşluğuna bırakıyordum az kalsın @cehennet
Özür dilerimDeğiştir demediğine göre beğendin. Neden bir şeyi beğendiğini gizliyorsun
Değişik duruyor falan dedin. Iyi demedin. Yerden yere vurdun. Sonrada nasıl istersen vs dedin.
Dur be, @cehennet dün @Cervantes 'e arada üzülüyor gibi yapıp aradan sıyrılmaya çalışıyorum. Bu benim taktiğim demiştiÖzür dilerimAma en azından yalan söylemedim o yönden düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?