Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 4. Hafta - Bayram Özel Haftası 🍒

Sen yarıştığın bölümü bana çıtlatırsın erkenden ona göre ayar çekmeye çalışırım. :A Zaten @12.Adam bizle takıla takıla hainlikte çok üst seviyelere çıktı normal bir durum... :A @cehennet de yeni geldi falan ama demek ki beklenenden erken uyum sağlamış forumun kirli oyunlarına... :A
Yarın işte ama part 2 yaparım belki. Konuşuruz :A
@cehennet geçen seneden beri ara ara gelip forumun tozunu yuttu ve son haftalarda bam bam bam baş yakmaya başladı :A

O da benim yarıştığım bölüm olsun :A
@12.Adam herkesin başını yakmakla meşhur birisi. Yarışmacılara şu kutu aç kesin mavidir deyip kırmızı artırdığı var :A @cehennet ve @BARON男爵 'da öyle kişilerden :A Hamdi'nin adamları olduğundan şüphe ediyoruz :A

Talihsiz kazalar yaşıyoruz diyelim. Kasıt yok:A

Sen yarıştığın bölümü bana çıtlatırsın erkenden ona göre ayar çekmeye çalışırım. :A Zaten @12.Adam bizle takıla takıla hainlikte çok üst seviyelere çıktı normal bir durum... :A @cehennet de yeni geldi falan ama demek ki beklenenden erken uyum sağlamış forumun kirli oyunlarına... :A

Üyelik tarihime bak derim :A
Hep kırmızı çıkıyor kutumda. 3 kere 500000 geldi kutuma. Adım çıkıyor bu sebeple.:(

Yarın işte ama part 2 yaparım belki. Konuşuruz :A
@cehennet geçen seneden beri ara ara gelip forumun tozunu yuttu ve son haftalarda bam bam bam baş yakmaya başladı :A
He sen ilk mesajlarda gizemli konuşmuştun yarışmacı hakkında ama açıkladın demek dayanamayıp... :A Aradaki mesajları çok fazla olduğu için okumadım tabi... Yarın için duruma göre bakarız belli olmaz... :A Geç saatte olursa Pc açabilirim bir ihtimal.

@cehennet gerçekten iyi incelemiş demek ki forumu o 1 yıllık süreçte... Şimdi şovunu yapıyor desene... :A
------

Talihsiz kazalar yaşıyoruz diyelim. Kasıt yok:A

Üyelik tarihime bak derim :A
Hep kırmızı çıkıyor kutumda. 3 kere 500000 geldi kutuma. Adım çıkıyor bu sebeple.:(
Ben senin ilk geldiğin zamanı da hatırlıyorum üyelik tarihine bakmama gerek yok... :A Nickin zaten dikkat çekici olduğu için hafızamda yer etti yani. :A Gerçekten 3 kere çıkması da biraz sert olmuş, yakmışsın milleti hep... :A

He sen ilk mesajlarda gizemli konuşmuştun yarışmacı hakkında ama açıkladın demek dayanamayıp... :A Aradaki mesajları çok fazla olduğu için okumadım tabi... Yarın için duruma göre bakarız belli olmaz... :A Geç saatte olursa Pc açabilirim bir ihtimal.

@cehennet gerçekten iyi incelemiş demek ki forumu o 1 yıllık süreçte... Şimdi şovunu yapıyor desene... :A
------

Ben senin ilk geldiğin zamanı da hatırlıyorum üyelik tarihine bakmama gerek yok... :A Nickin zaten dikkat çekici olduğu için hafızamda yer etti yani. :A Gerçekten 3 kere çıkması da biraz sert olmuş, yakmışsın milleti hep... :A

Kutumda mavi çıkmıyorum ama söylediğim kutularda mavi bulabiliyorum. O kadarda kötü değilim:A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes

------

Bugün bir gizem var zaten, gün içinde açıklanacak :A yarına benim, o ayrı ama önce gündüz kalanını gece falan yaparım gibi. Ben gececi tayfayım malum :A her iki kesime hitap edelim :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes
Sorma.
Nickimi begendin demek @EmreCan garip duruyor. Değiştir dedi bana:A
Emre Can'ın herkes günahını alıyo @MEnes ağzımdan değiştir lafı bile çıkmadı
IMG_20210719_124553.jpg

Bana iftira atma @cehennet :F

Bugün bir gizem var zaten, gün içinde açıklanacak :A yarına benim, o ayrı ama önce gündüz kalanını gece falan yaparım gibi. Ben gececi tayfayım malum :A her iki kesime hitap edelim :A
He o gizem bugünün gizemiydi, tamam o zaman. :A Kalanını gece yap ben de uğrayabilirim bir ihtimal... :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Nickini beğenip beğenmediğim ile ilgili bir şey söylemedim, dikkatimi çektiğini söyledim sadece... :A Ama değiştir de demezdim yaani... :A

Değiştir demediğine göre beğendin. Neden bir şeyi beğendiğini gizliyorsun:A

Emre Can'ın herkes günahını alıyo @MEnes ağzımdan değiştir lafı bile çıkmadı
Ekli dosyayı görüntüle 105547

Değişik duruyor falan dedin. Iyi demedin. Yerden yere vurdun. Sonrada nasıl istersen vs dedin.:(

• Güldürdün
Reactions: EmreCan and MEnes
Değiştir demediğine göre beğendin. Neden bir şeyi beğendiğini gizliyorsun:A

Değişik duruyor falan dedin. Iyi demedin. Yerden yere vurdun. Sonrada nasıl istersen vs dedin.:(
Çünkü ben insanların tercihlerine karışmam. :A Sen bir karar verip bir nick seçmişsen ben niye sana onu değiştir diyeyim ki... :A Bu onu beğendiğim anlamına da gelmez, onu beğenmediğim anlamına da... :A
------

Hele bi uğrama, kurtulamazsın benden :A :A
Eyvah, kötü oldu bak şimdi... İhtimal vermeme rağmen uğramama şansı bırakılmayacak şekilde kaldık... :A

• Sinir Bozucu
Reactions: cehennet
Çünkü ben insanların tercihlerine karışmam. :A Sen bir karar verip bir nick seçmişsen ben niye sana onu değiştir diyeyim ki... :A Bu onu beğendiğim anlamına da gelmez, onu beğenmediğim anlamına da... :A

Buradan felsefe çıkartma yaa.:A

Kanıtla geldim tabii iftiraya uğradım ve buna dayanamadım kendimi uzayın boşluğuna bırakıyordum az kalsın @cehennet

Artık bırak uzay boşluğuna kendini. Uzaylılara ölüm.:A @Cervantes

• Güldürdün
Reactions: Cervantes and MEnes