Anladıım, bu da makul bir cevap diyebiliriz... Demek ki konuşup konuşmama isteği üzerine belirsiz bir bilgi yığını var ortada...Sen nickime ne kadar beğendim dediysen bende o kadar konuşmak istiyorum dedim.
Anladıım, bu da makul bir cevap diyebiliriz... Demek ki konuşup konuşmama isteği üzerine belirsiz bir bilgi yığını var ortada...Sen nickime ne kadar beğendim dediysen bende o kadar konuşmak istiyorum dedim.
Bugün mini ikili yarışma var. 20'den sonra 21 gibi burda olmaya çalışHayırlı olsun
Tamam.Bugün mini ikili yarışma var. 20'den sonra 21 gibi burda olmaya çalış
Haftaya normal düzene girip klasik bölümler yayınlarız. Artık sıra size gelir belkiTamam.
Bu hafta 8, 9 saat proje yazıyorum, haftaya bana gelmesi iyi olurdu.Haftaya normal düzene girip klasik bölümler yayınlarız. Artık sıra size gelir belki
Tamam, çıkarsan ertelerizBu hafta 8, 9 saat proje yazıyorum, haftaya bana gelmesi iyi olurdu.
@serhatt 'ın katılımı kesin değil gibi @cehennet 'e yeni bir partner bulmaya çalışırız
Yok, teklide sen kuradan çıkmadan olmaz ikili olarak ilk deneyim edinVen tek yarışayım yaa. Bos ver partneri. Parayı paylaşmak istemiyorum.
Sen herkese mavi açtın. Bu akşam mavi acmazsan Gelirim Kayseriye. Yakarım oraları
İyi reyting getirirdi @serhatt ve @cehennet in atışmaları.Bu ikilide düşük para kriter değil
Benimde aklıma o geldi ama bakalım. serhat'tan cevap bekliyorum. Geldiğimde görürüm anca cevap
Sana kırmızı çok yakışır, o yüzden kırmızı açacağımVen tek yarışayım yaa. Bos ver partneri. Parayı paylaşmak istemiyorum.
Sen herkese mavi açtın. Bu akşam mavi acmazsan Gelirim Kayseriye. Yakarım oraları
Ben katılacak gibi durmuyorum.
Bizde bayramlar yoğun geçiyor, yoksa yeniden yarışma fırsatını asla kaçırmazdım.
Ben tek başıma ayaklı reytingim kimseye ihtiyacım yok.
Tek yarışsan alabileceğin para en fazla 75.000 ikilide öyle olmayacak işte neyse görürsünüz akşama doğruVen tek yarışayım yaa. Bos ver partneri. Parayı paylaşmak istemiyorum.
Ben kimseyle ekip olmam. Ben tek başıma bir ekibim.Bir ekip olacağımıza inanmıştım.