Ozaman aramıza hoşgeldinÇok iyimiş
Seni aday falan etmeden direk yarışa dahil ediyorum
Ozaman aramıza hoşgeldinÇok iyimiş
Hoş bulduk ❤Ozaman aramıza hoşgeldin
Seni aday falan etmeden direk yarışa dahil ediyorum
İşte sadık yarışmacılarımız böyle oluyorBeynim etti.
------
Sizi mağdur etmemek için elimden geleni yapacağım.
Yorgun yarışmacı desek daha iyi.İşte sadık yarışmacılarımız böyle oluyor
Şimdilik kutu açansın, bu hafta özel program var kurada çıkamazsın. IsınırsınHoş bulduk ❤
nE 😱 teşekkür ederim❤. Ama endişelendim şimdi yapabilir miyim diye
Kutu açan olayım daha hazır değilim yarışmacı olmaya. Aynen ısınırımŞimdilik kutu açansın, bu hafta özel program var kurada çıkamazsın. Isınırsın
Bu arada konuya adını yazdım yarışmacı listesine. Pazartesi'den itibaren veya yeni normal bölüm geldiği an artık kutu numaran 7 olacak. Konuya bir beğeni at adın var diyebizde işler böyle yürüyor
Güldürüde olur sorun değilKutu açan olayım daha hazır değilim yarışmacı olmaya. Aynen ısınırım. 7 tamamdır. Beğeni ne ki al harika atayım
Durup dururken diss atmamGüldürüde olur sorun değilyeterki diss olmasın
Yarın yarışmaya bence tam hakim olurusn. Yarın bir ilk yapıyoruz ikili yarışma ama sen ilerde hem tek hem de ikili yarışırsın
Diss yemeyi severim ama mesajlara. Konulara olunca sevmem. Şuna zamanında attın diye sinir olmuştumDurup dururken diss atmam
Umarım. İnşallah olur becerebilrim
Sıcak havalar ve özel durumların da etkisiyle arada sinirler gerilebiliyor olur öyle şeyler sorun yokAsla izlemedimama yarışma olunca izlemeye gelirim. Yok yok sövmem yaao gün biraz sinirliydim kusura bakmayın@Dosi @xdragxx @Tolstoyevski
Kazananlar Suskunlar ondan Aşkı Memnu olsaydı harika atarımDiss yemeyi severim ama mesajlara. Konulara olunca sevmem. Şuna zamanında attın diye sinir olmuştum
En Özlenilen Dizi 2010-2015 Sona Erdi! | Kazanan: Suskunlar
Haftalardır süren yarışmamızda nihayet sona ulaştık. 101 dizinin yarıştığı etkinlikte, 2010-2015 yılları arasında yayınlanmış ve final yapmış diziler arasında kazanan Suskunlar oldu 🤗 Suskunlar dizisi 2012'de yürütülen etkinlikte güncel dizi iken kazanmıştı ve En Özlenilen Dizi olarak bir kez...fav10.net
Tepki olarak 'ha ha çok komik' der gibi güldürüde atabilirdinKazananlar Suskunlar ondan Aşkı Memnu olsaydı harika atarım
Seni hiç kötü kadın kahkahasıyla hayal edemiyorum hiç öyle izlenim vermedin çünkü temiz kalbin sağ olsunTepki olarak 'ha ha çok komik' der gibi güldürüde atabilirdin
Öyle kahkaha atan biri değilim ama hak edene fena davranabilirimSeni hiç kötü kadın kahkahasıyla hayal edemiyorum hiç öyle izlenim vermedin çünkü temiz kalbin sağ olsun
Nasıl yani fena davranabilirsin Mikasa modu gibi mi 😱Öyle kahkaha atan biri değilim ama hak edene fena davranabilirim
Sırrım bende kalsınNasıl yani fena davranabilirsin Mikasa modu gibi mi 😱
Bildiğim durumlar fazlasıyla ve zaten sır söz konusuysa söylememe gerek yok zaten aramızdaki bağıSırrım bende kalsın
Genelde birşey yapmıyorum ve karşımdaki kişi kendiliğinden cezasını çekiyor diyelim
Haklı bir tespit...Dur bekle biraz daha yazıyorum
------
O yarışana kadar çok zaman geçer ama sizi temsilen seyirci olacak@MEnes
Taş gelmiş, vay vay vay... Demek benimle daha çok konuşmak istiyorsun...
Acil TW bakHaklı bir tespit...
------
Taş gelmiş, vay vay vay... Demek benimle daha çok konuşmak istiyorsun...Konuşuruz daha bir çok konu üzerine elbet... Sadece rastlaşamıyoruz, malum köyde dağın başında tatildeyim...
Haklı bir tespit...
------
Taş gelmiş, vay vay vay... Demek benimle daha çok konuşmak istiyorsun...Konuşuruz daha bir çok konu üzerine elbet... Sadece rastlaşamıyoruz, malum köyde dağın başında tatildeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?