@Tolstoyevski cahillik etmiş. Bir sürü reyting boşa gittiTamam Zeynepcim. Ben büyük bir show var sanmıştım.
Bizde @Tolstoyevski ve @Cervantes ile demo oyun oynadık. Ama sohbetler forumda yayınlanması mümkün olmayan konulara gitti.
@Tolstoyevski cahillik etmiş. Bir sürü reyting boşa gittiTamam Zeynepcim. Ben büyük bir show var sanmıştım.
Bizde @Tolstoyevski ve @Cervantes ile demo oyun oynadık. Ama sohbetler forumda yayınlanması mümkün olmayan konulara gitti.
Kanalın yarı sahibi olarak zaten her şeyden haberin var sana danışmadan adım atmayız malum@Tolstoyevski cahillik etmiş. Bir sürü reyting boşa gitti
@Tolstoyevski cahillik etmiş. Bir sürü reyting boşa gitti
Kanalın yarı sahibi olarak zaten her şeyden haberin var sana danışmadan adım atmayız malum@cehennet
@cehennet rüyasını anlatıyor bence.Haydaaa neler oluyoooo @Dosi darbe kalkışması mıııııı?
@Cervantes olayı anlat... Senden beklemezdik....
Ok ok...@cehennet rüyasını anlatıyor bence.Benim oyundan, demodan haberim yok, uyuyordum ben.@Tolstoyevski
@cehennet rüyasını anlatıyor bence.Benim oyundan, demodan haberim yok, uyuyordum ben.@Tolstoyevski
Valla karnım uzun zaman sonra acıktı sabah kahvaltısının üzerineyim ve daha yeni acıkabildim ama şarj bitti bünyeninDayıdan ses yok @Tolstoyevski
Kokoreç söyle vardır illaValla karnım uzun zaman sonra acıktı sabah kahvaltısının üzerineyim ve daha yeni acıkabildim ama şarj bitti bünyeninBayram yüzünden her yer kapalı şöyle sipariş de veremiyoruz 🤦🏻♂️
Yakınlardaki kapalı, uzak bir yerde var oradan da söylemeye çekiniyorum bu kadar uzak yerden sipariş vermek ayıp olur şimdi diyeKokoreç söyle vardır illa
Acaba sen ne anladın 😱 ve şarkın kime 😱
What 😱 @Tolstoyevski dedikodumu yapıp @Dosi sıcak bakmadı mı dedi 😱 @xdragxxBoşa gitmedi yaa. Biz baya eğlendik aslında. Sohbetler sona doğru farklı yerlere gitti. Oda forumda yasak
Zaten sıcak bakmamış programa. Üzülmez pek
Öyle bir şey demedim zira pay sahibi olarak istesen de sıcak bakmama lüksün yok zatenAcaba sen ne anladın 😱 ve şarkın kime 😱
------
What 😱 @Tolstoyevski dedikodumu yapıp @Dosi sıcak bakmadı mı dedi 😱 @xdragxx
Ben sadece henüz bilmiyorum konuyuherkes gibi zamanı gelince öğrenirim ama bir görevim olacakmış
Tamam şimdi anladımAcaba sen ne anladın 😱 ve şarkın kime 😱
------
Ben sadece henüz bilmiyorum konuyuherkes gibi zamanı gelince öğrenirim ama bir görevim olacakmış
Acaba sen ne anladın 😱 ve şarkın kime 😱
------
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?