@Tolstoyevski cahillik etmiş. Bir sürü reyting boşa gittiTamam Zeynepcim. Ben büyük bir show var sanmıştım.
Bizde @Tolstoyevski ve @Cervantes ile demo oyun oynadık. Ama sohbetler forumda yayınlanması mümkün olmayan konulara gitti.![]()
@Tolstoyevski cahillik etmiş. Bir sürü reyting boşa gittiTamam Zeynepcim. Ben büyük bir show var sanmıştım.
Bizde @Tolstoyevski ve @Cervantes ile demo oyun oynadık. Ama sohbetler forumda yayınlanması mümkün olmayan konulara gitti.![]()
Kanalın yarı sahibi olarak zaten her şeyden haberin var sana danışmadan adım atmayız malum@Tolstoyevski cahillik etmiş. Bir sürü reyting boşa gitti![]()
@Tolstoyevski cahillik etmiş. Bir sürü reyting boşa gitti![]()
Kanalın yarı sahibi olarak zaten her şeyden haberin var sana danışmadan adım atmayız malum![]()
@cehennet
@cehennet rüyasını anlatıyor bence.Haydaaa neler oluyoooo @Dosi darbe kalkışması mıııııı?
@Cervantes olayı anlat... Senden beklemezdik....
Ok ok...@cehennet rüyasını anlatıyor bence.Benim oyundan, demodan haberim yok, uyuyordum ben.
@Tolstoyevski
@cehennet rüyasını anlatıyor bence.Benim oyundan, demodan haberim yok, uyuyordum ben.
@Tolstoyevski
Valla karnım uzun zaman sonra acıktı sabah kahvaltısının üzerineyim ve daha yeni acıkabildim ama şarj bitti bünyeninDayıdan ses yok @Tolstoyevski![]()
Kokoreç söyle vardır illaValla karnım uzun zaman sonra acıktı sabah kahvaltısının üzerineyim ve daha yeni acıkabildim ama şarj bitti bünyeninBayram yüzünden her yer kapalı şöyle sipariş de veremiyoruz 🤦🏻♂️
![]()
Yakınlardaki kapalı, uzak bir yerde var oradan da söylemeye çekiniyorum bu kadar uzak yerden sipariş vermek ayıp olur şimdi diyeKokoreç söyle vardır illa![]()
Acaba sen ne anladın 😱 ve şarkın kime 😱
What 😱 @Tolstoyevski dedikodumu yapıp @Dosi sıcak bakmadı mı dedi 😱 @xdragxxBoşa gitmedi yaa. Biz baya eğlendik aslında. Sohbetler sona doğru farklı yerlere gitti. Oda forumda yasak
Zaten sıcak bakmamış programa. Üzülmez pek![]()
Öyle bir şey demedim zira pay sahibi olarak istesen de sıcak bakmama lüksün yok zatenAcaba sen ne anladın 😱 ve şarkın kime 😱
------
What 😱 @Tolstoyevski dedikodumu yapıp @Dosi sıcak bakmadı mı dedi 😱 @xdragxx
Ben sadece henüz bilmiyorum konuyuherkes gibi zamanı gelince öğrenirim ama bir görevim olacakmış
![]()
Tamam şimdi anladımAcaba sen ne anladın 😱 ve şarkın kime 😱
------
Ben sadece henüz bilmiyorum konuyuherkes gibi zamanı gelince öğrenirim ama bir görevim olacakmış
![]()
Acaba sen ne anladın 😱 ve şarkın kime 😱
------
![]()