Bakalım bir daha sana nezaman kura çıkar. Geçen yarışamaman iyi mi oldu kötü mü oldu bilemedim
Bana ver niye ona veriyorsun?Yok ben cebimdeki parayı @Cervantes 'e veriyorum. Sizde yararlanacaksınız
Sen 150 bin o da 25 bin aldığı için olmasın?Bana ver niye ona veriyorsun?
Aman Acun oldun çıktın başımıza paragöz herif.Talep çokken niye yapmayalım yarışmayıZaten çok erken saatlerde yapmayız
Acun olmak bizim işimizAman Acun oldun çıktın başımıza paragöz herif.
Beni ilgilendirmiyor.Sen 150 bin o da 25 bin aldığı için olmasın?
Vmym yetiyor şuan. Heryerde fikir fışkırıyor biraz frene basAcun olmak bizim işimiz
Bu arada @Dosi Acun VMYM tuttuktan sonra VMYM yarışmacılarıyla Survivor yapmıştıBuna benzer bir hareketi yapabiliriz ilerde...
Marifet gibi söylüyor bir de.Acun olmak bizim işimiz
Bu arada @Dosi Acun VMYM tuttuktan sonra VMYM yarışmacılarıyla Survivor yapmıştıBuna benzer bir hareketi yapabiliriz ilerde...
Bittikten sonra demiştim zatenVmym yetiyor şuan. Heryerde fikir fışkırıyor biraz frene bas
İlk yarışmacı olmanın dezavantajını yaşadıBeni ilgilendirmiyor.Daha bilinçli davransaydı benim gibi.
Telefon zil sesi bile bu şekil..Marifet gibi söylüyor bir de.
Bittikten sonra dinlenelim. Paralar suyunu çekince artıkBittikten sonra demiştim zaten
Şansına küssün.İlk yarışmacı olmanın dezavantajını yaşadı
Uykuluyum bu aralar ve unutkanlık dalgınlık hallerimi biliyorsun böyle durumlarda 2 tokat at ya da bir kova su dök üstüme kendime geleyim@Tolstoyevski hergün ikramlar yapıyor nankör
Bakalım bir daha sana nezaman kura çıkar. Geçen yarışamaman iyi mi oldu kötü mü oldu bilemedim
Sistemi yıkamıyorsan sistemin adamı olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?