Bakalım bir daha sana nezaman kura çıkar. Geçen yarışamaman iyi mi oldu kötü mü oldu bilemedim
Bana ver niye ona veriyorsun?Yok ben cebimdeki parayı @Cervantes 'e veriyorum. Sizde yararlanacaksınız![]()
Sen 150 bin o da 25 bin aldığı için olmasın?Bana ver niye ona veriyorsun?![]()
Aman Acun oldun çıktın başımıza paragöz herif.Talep çokken niye yapmayalım yarışmayıZaten çok erken saatlerde yapmayız
![]()
Acun olmak bizim işimizAman Acun oldun çıktın başımıza paragöz herif.![]()
Beni ilgilendirmiyor.Sen 150 bin o da 25 bin aldığı için olmasın?![]()
Vmym yetiyor şuan. Heryerde fikir fışkırıyor biraz frene basAcun olmak bizim işimiz
Bu arada @Dosi Acun VMYM tuttuktan sonra VMYM yarışmacılarıyla Survivor yapmıştıBuna benzer bir hareketi yapabiliriz ilerde...
Marifet gibi söylüyor bir de.Acun olmak bizim işimiz
Bu arada @Dosi Acun VMYM tuttuktan sonra VMYM yarışmacılarıyla Survivor yapmıştıBuna benzer bir hareketi yapabiliriz ilerde...
Bittikten sonra demiştim zatenVmym yetiyor şuan. Heryerde fikir fışkırıyor biraz frene bas![]()
İlk yarışmacı olmanın dezavantajını yaşadıBeni ilgilendirmiyor.Daha bilinçli davransaydı benim gibi.
![]()
Telefon zil sesi bile bu şekil..Marifet gibi söylüyor bir de.![]()
Bittikten sonra dinlenelim. Paralar suyunu çekince artıkBittikten sonra demiştim zaten![]()
Şansına küssün.İlk yarışmacı olmanın dezavantajını yaşadı![]()
Uykuluyum bu aralar ve unutkanlık dalgınlık hallerimi biliyorsun böyle durumlarda 2 tokat at ya da bir kova su dök üstüme kendime geleyim@Tolstoyevski hergün ikramlar yapıyor nankör![]()
Bakalım bir daha sana nezaman kura çıkar. Geçen yarışamaman iyi mi oldu kötü mü oldu bilemedim![]()
Sistemi yıkamıyorsan sistemin adamı olacaksın