Üşeniyom demiyo daÇenesi düşük biriyim. 4 saat heres ekran başında kalamaz. Yarıya bölmek en iyisiben 3 saat zor dayanıyorum. Kimiside olmayacak. Böylesi iyi. Zaten @emreemreu ile ilk yapmıştık. Gündüz yarısı kalanı akşama olmuştu
Üşeniyom demiyo daÇenesi düşük biriyim. 4 saat heres ekran başında kalamaz. Yarıya bölmek en iyisiben 3 saat zor dayanıyorum. Kimiside olmayacak. Böylesi iyi. Zaten @emreemreu ile ilk yapmıştık. Gündüz yarısı kalanı akşama olmuştu
En başta ben o kadar kalamıyorumHer türlü takip edilirdi ama neyse.
Kim derdi ki 10tl kazanıp 2.bi tur olursa ilk sırada olacağımıİşte ozaman 10 bin kazanmış olursun
Ben bu bölüme özel @MEnes @Araf @Yakamoz-Asi @Turkuazz ve @seyfullXh 'ı liste açanlar kutusuna aldım. Aslında daha isimler eklenebilir ama şuanki mevcut isimler yok olmasın. Daha bakarım duruma
Cep telefonu ile 4 saat sürekli yaz yapamayız beÜşeniyom demiyo da
Seni zamanı gelince tekrar yarıştıracağız. Bu kez sen bin almadan yollamam seniKim derdi ki 10tl kazanıp 2.bi tur olursa ilk sırada olacağımı
13.adam buda bizimGeriden geliom ben
Bu daha fenası olmuş13.adam buda bizim
Babamın hayrına mı yarışıyom ben burda tabii ki para almadan olmazAklın yolu bir. Helal olsun @EmreCan 'a .
Kahkahalık yorum13.adam buda bizim
Biz kimseyi eli boş yollamayız. En az 1 TL garantiBabamın hayrına mı yarışıyom ben burda tabii ki para almadan olmaz
------
Kahkahalık yorum
Seneye cevaplardın niye acele ettin ki?Babamın hayrına mı yarışıyom ben burda tabii ki para almadan olmaz
------
Kahkahalık yorum
Ben yarışırken telden yazıyodumCep telefonu ile 4 saat sürekli yaz yapamayız beGöteborg - İstanbul mesafesi kadar
Bildirimlere bakıyordum o zaman aktif değildim şimdi cevaplim dedimSeneye cevaplardın niye acele ettin ki?
Ben senelerdir teldeyimBen yarışırken telden yazıyodum
------
Bildirimlere bakıyordum o zaman aktif değildim şimdi cevaplim dedim
@12.Adam senin başarılarını çekemiyorlarBu daha fenası olmuş
Dilenciye sadaka diyorsun 🤨🤨Biz kimseyi eli boş yollamayız. En az 1 TL garanti@Doğan
Tel gibisi yok beeBen senelerdir teldeyim
PC yok ondan tel ama PC olsada konu açma yine tel olur çünkü bizim PC'de Türkçe harfler yok@12.Adam senin başarılarını çekemiyorlar@seyfullXh
------
Dilenciye sadaka diyorsun 🤨🤨
------
Tel gibisi yok bee
Hesabına bak şimdi gelmiştir 20.000 in. Hayırlı olsun güle güle kullan.Sen onu bunu boşver. Hani nerede benim 20.000 TL param? İban atmıştım, hala gelmedi para.@Mircan Saye
Elimizde kaldı 130.000 yarı yarıya senle paylaştım. Sen de hesabına bak. 64.750 tl hesabında.Ben para görmedim @Mircan Saye yatırır verdilerse
Bizden farklı yarışmanı isterdim yine de. 3 500 yerine 1 tane 1 milyon olabilir. Diğer ikisi 100000 olabilir. Farklılık işte.
10 TL alanlara elden verelim bari yoksa onu da alamayacaklar
Çalışan sayısı arttıkça vergi artıyor10 TL alanlara elden verelim bari yoksa onu da alamayacaklar
@Tolstoyevski ne bu kesinti 😱
Yanlış kişiye denk gelmişsinizdir
Onu kendiniz çevirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?