Üşeniyom demiyo daÇenesi düşük biriyim. 4 saat heres ekran başında kalamaz. Yarıya bölmek en iyisiben 3 saat zor dayanıyorum. Kimiside olmayacak. Böylesi iyi. Zaten @emreemreu ile ilk yapmıştık. Gündüz yarısı kalanı akşama olmuştu
![]()
Üşeniyom demiyo daÇenesi düşük biriyim. 4 saat heres ekran başında kalamaz. Yarıya bölmek en iyisiben 3 saat zor dayanıyorum. Kimiside olmayacak. Böylesi iyi. Zaten @emreemreu ile ilk yapmıştık. Gündüz yarısı kalanı akşama olmuştu
![]()
En başta ben o kadar kalamıyorumHer türlü takip edilirdi ama neyse.![]()
Kim derdi ki 10tl kazanıp 2.bi tur olursa ilk sırada olacağımıİşte ozaman 10 bin kazanmış olursun
Ben bu bölüme özel @MEnes @Araf @Yakamoz-Asi @Turkuazz ve @seyfullXh 'ı liste açanlar kutusuna aldım. Aslında daha isimler eklenebilir ama şuanki mevcut isimler yok olmasın. Daha bakarım duruma![]()
Cep telefonu ile 4 saat sürekli yaz yapamayız beÜşeniyom demiyo da![]()
Seni zamanı gelince tekrar yarıştıracağız. Bu kez sen bin almadan yollamam seniKim derdi ki 10tl kazanıp 2.bi tur olursa ilk sırada olacağımı![]()
13.adam buda bizimGeriden geliom ben![]()
Bu daha fenası olmuş13.adam buda bizim![]()
Babamın hayrına mı yarışıyom ben burda tabii ki para almadan olmazAklın yolu bir. Helal olsun @EmreCan 'a .![]()
Kahkahalık yorum13.adam buda bizim![]()
Biz kimseyi eli boş yollamayız. En az 1 TL garantiBabamın hayrına mı yarışıyom ben burda tabii ki para almadan olmaz
------
Kahkahalık yorum![]()
Seneye cevaplardın niye acele ettin ki?Babamın hayrına mı yarışıyom ben burda tabii ki para almadan olmaz
------
Kahkahalık yorum![]()
Ben yarışırken telden yazıyodumCep telefonu ile 4 saat sürekli yaz yapamayız beGöteborg - İstanbul mesafesi kadar
![]()
Bildirimlere bakıyordum o zaman aktif değildim şimdi cevaplim dedimSeneye cevaplardın niye acele ettin ki?![]()
Ben senelerdir teldeyimBen yarışırken telden yazıyodum
------
Bildirimlere bakıyordum o zaman aktif değildim şimdi cevaplim dedim![]()
@12.Adam senin başarılarını çekemiyorlarBu daha fenası olmuş![]()
Dilenciye sadaka diyorsun 🤨🤨Biz kimseyi eli boş yollamayız. En az 1 TL garanti@Doğan
Tel gibisi yok beeBen senelerdir teldeyim![]()
PC yok ondan tel ama PC olsada konu açma yine tel olur çünkü bizim PC'de Türkçe harfler yok@12.Adam senin başarılarını çekemiyorlar@seyfullXh
------
Dilenciye sadaka diyorsun 🤨🤨
------
Tel gibisi yok bee
Hesabına bak şimdi gelmiştir 20.000 in. Hayırlı olsun güle güle kullan.Sen onu bunu boşver. Hani nerede benim 20.000 TL param? İban atmıştım, hala gelmedi para.@Mircan Saye
Elimizde kaldı 130.000 yarı yarıya senle paylaştım. Sen de hesabına bak. 64.750 tl hesabında.Ben para görmedim @Mircan Saye yatırır verdilerse
Bizden farklı yarışmanı isterdim yine de. 3 500 yerine 1 tane 1 milyon olabilir. Diğer ikisi 100000 olabilir. Farklılık işte.![]()
10 TL alanlara elden verelim bari yoksa onu da alamayacaklar
Çalışan sayısı arttıkça vergi artıyor10 TL alanlara elden verelim bari yoksa onu da alamayacaklar
@Tolstoyevski ne bu kesinti 😱
Yanlış kişiye denk gelmişsinizdir![]()
Onu kendiniz çevirin