5 de yapsak yaparız da 3 iyidirHaftada 3 bölüm. Acunun kanalı gibi burası da.oda haftada aynı programı en az 5 kere yayınlıyor.
5 de yapsak yaparız da 3 iyidirHaftada 3 bölüm. Acunun kanalı gibi burası da.oda haftada aynı programı en az 5 kere yayınlıyor.
Anlamadım, Emre'nin kutusunda 150.000 varsa kendisi 50.000 almış olmuyor mu 😱Yooo serhatt'ın kutusunda 50.000 TL vardı zaten
Emre'nin kutusunu açtı
Teklifi kabul mü etmiştin, yokum demedin mi anlamadım.Hayır seni dinledim doğru söylemişsin ne yanılması.
THANKSS.
Hayır son 2 kutu kalınca kutu değiştirme diye bir olay varAnlamadım, Emre'nin kutusunda 150.000 varsa kendisi 50.000 almış olmuyor mu 😱
Kutu değiştir demedin mi?Teklifi kabul mü etmiştin, yokum demedin mi anlamadım.
Bana kimse böyle bir şey söylemedi...H
Hayır son 2 kutu kalınca kutu değiştirme diye bir olay varİster kendi kutusunu açar isterse kalan kutuyuBunu size yarışmadan önce anlatıyoruz lütfen
İlk mesajın 6.maddesine bakBana kimse böyle bir şey söylemedi...
Ben kutu değiştirme gibi bir olayın olduğunu bilmiyordum. Resmen bana yarışmayı anlatmadan yarışmacı yapmışlar.Kutu değiştir demedin mi?
Sağol hayatım benim derdim Hamdiylen onu batıracam.
Anam seni de nasıl bir oyuna getirdiler ben şaşkınım.Ben kutu değiştirme gibi bir olayın olduğunu bilmiyordum. Resmen bana yarışmayı anlatmadan yarışmacı yapmışlar.
İnşallah, temennim bu yönde.Sağol hayatım benim derdim Hamdiylen onu batıracam.
------
Anam seni de nasıl bir oyuna getirdiler ben şaşkınım.
Sorma, @Dosi yarışmanın başlamasına 2 dk kala çabuk konuya gel bugün sen yarışacaksın dedi. Ne olduğunu anlamadan düştüm bu kurtlar sofrasına. Oyuna geldim.Anam seni de nasıl bir oyuna getirdiler ben şaşkınım.
Ben kutu değiştirme gibi bir olayın olduğunu bilmiyordum. Resmen bana yarışmayı anlatmadan yarışmacı yapmışlar.
O an o kadar çok mesaj ve bildirim vardı ki yazdığına dikkat etmemişim. Zaten sen de yarışmadan çekildikten sonra yazmışsın.Zey TV - FF Var Mısın Yok Musun 1.Hafta Sona Erdi
150.000 TL açtırırdın :A Dosi iyi ki caydırmış phoebebuffay'ı. :Afav10.net
@907'de kutu değişimi diyince niye şaşırmadın o zaman?
Olsun biz ilk mesajda bu durumu açık açık yazmışız amaO an o kadar çok mesaj bildirim vardı ki yazdığına dikkat etmemişim. Zaten sen de yarışmadan çekildikten sonra yazmışsın.
Farkındaysan ben yarışmaya hazırlıksız geldim, konuyu bile okumadan başladım yarışmaya. Bu da benim suçum değil.Olsun biz ilk mesajda bu durumu açık açık yazmışız amaSen o gün o kadar şartlanmıştın ki sen her türlü çekilecektin zaten
Bize laf atıp durmaktan kaç kere kuralı belirtmemiş olmamıza rağmen şimdi bilmiyordum diyorsun. Ben o sayı olarak gidilen kısmı bile atmıştım. Sen eğer ozaman bilmiyorsan sözde ve bilmiş olsan bu kez değişen kutuya az para koydular derdin. Zaten ilerleseydin hemen 500.000 açıp düşük alacakmısın. Kârlı çıktın.O an o kadar çok mesaj ve bildirim vardı ki yazdığına dikkat etmemişim. Zaten sen de yarışmadan çekildikten sonra yazmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?