Aynen değil birden çok aydınlık da olabilir ama karanlık olması da ihtimal..@serhatt tablo kötü değil. İki tane mavi var sadece. Onalrı açarsan müthiş olur
@serhatt teklif 24.000
Var mısın Yok musun?
Hamdi'ye söyleyin elimde müstehcen görüntüleri var, ya teklifi arttırsın ya da magazine servis ediyorum karısına da tabi...Dur önce Hamdi teklif versin. Maalesef 40 dakka önce çıkmış.
Hamdi istediği yere yükleyebilir benim gizlim saklım yok diyorHamdi'ye söyleyin elimde müstehcen görüntüleri var, ya teklifi arttırsın ya da magazine servis ediyorum karısına da tabi...
Ben ve @xdragxx içinde asılsız iddialar yapmıştınız birbirini dövdü deyip ve yalan olduğu ispatlansığı için Hamdi bey yutmaz bunuHamdi'ye söyleyin elimde müstehcen görüntüleri var, ya teklifi arttırsın ya da magazine servis ediyorum karısına da tabi...
Yokum diyorum.Hamdi istediği yere yükleyebilir benim gizlim saklım yok diyor
İşte açılmamıştı. Ben de açıldı sanıp kutusu kırmızı dedimKız ne zaman Doğan açıldı dedim ben
Sıradaki kutuyu de ozamanYokum diyorum.
Kendi kaybetti, yarın akşam haberlerinde kendini izler artık.
Hamdi'ye söyleyin elimde müstehcen görüntüleri var, ya teklifi arttırsın ya da magazine servis ediyorum karısına da tabi...
Sıradaki 2 kutuya odaklanalım o zamanYokum diyorum.
Kendi kaybetti, yarın akşam haberlerinde kendini izler artık.
Hahahahahh öyleyim inkar edemeyeceğim.Ayy tam şirretsin. Cok sevdim seni yaa.
İşte açılmamıştı. Ben de açıldı sanıp kutusu kırmızı dedimsonra açtılar
------
Sıradaki kutuyu de ozaman
En son dün girmiş maalesef.@Gerekli24 burda mı?
O yok ama en son güzel açmıştı. Düşük yani
En son dün girmiş maalesef.
Gerekli24 yanlış hatırlamıyorsam 2 kere falan 500.000 TL açtıAma geçen yarışmada mavi açmıştı.
Gerekli demek istiyorum Batuş gibi şaşırtır belki.O yok ama en son güzel açmıştı. Düşük yani
Son kararın mı?Gerekli demek istiyorum Batuş gibi şaşırtır belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?