Yazımın bitmesine 2 dakka varKura yok ortada
Yazımın bitmesine 2 dakka varKura yok ortada
Benim çıkmam gerekiyor biraz ama 2. Parta yetişirimYazımın bitmesine 2 dakka var3 dakkaya da kura hazır olur
Yazı bitti sıra kuradaBenim çıkmam gerekiyor biraz ama 2. Parta yetişirimkurayı göreyim çıkayım
Nasıl sence kuraBenim çıkmam gerekiyor biraz ama 2. Parta yetişirimkurayı göreyim çıkayım
OlayYazı bitti sıra kurada
------
Nasıl sence kura
Ben de teşekkür ederim açtığın kutularla yarışmanın renklerinden biri oldunBaşlamadan ben bir kaç şey diyim
Öncelikle bu güzel yarışma programı yaptığınız ve yaklaşık 2 3 aydır düzenli olarak bu işe devam ettiğiniz için @Dosi ve @xdragxx tebrik ederim. Bugün sıra bana geldi. Genelde yüksek açarım inşallah bugün de gelir ancak ben iddialı olmadığımı ve çok düşük bir sayıyla ayrılmazsam yeteceğini söyleyeyim.
Evet müsaitim ilk defa yarışma katılma heyecanı da var hadi bakalımBen de teşekkür ederim açtığın kutularla yarışmanın renklerinden biri oldunMüsaitsen başlatıyorum o zaman
O zaman başlıyoruz yavaştanEvet müsaitim ilk defa yarışma katılma heyecanı da var hadi bakalım
Gerekli biraz ilginç çok komik olmayan biraz yalnız kendi halinde tip. Bugün de her zamanki gibi iddiası yokO zaman başlıyoruz yavaştan
Kendini tanıt bakalım kimdir Gerekli24
Olsun olsun mezuna kalıp gerektiği kadar çalışırsan pişman olmazdın hayat her zaman stres zatenGerekli biraz ilginç çok komik olmayan biraz yalnız kendi halinde tip. Bugün de her zamanki gibi iddiası yokBursa'dan 19 yaşında olarak yarışmaya katılıyorAyrıca sınav senesi stresini yine bu senede çekecek olan bir gariban
Kura garipse pek kırmızı açmayanlar kırmızı açacak o haldeOlsun olsun mezuna kalıp gerektiği kadar çalışırsan pişman olmazdın hayat her zaman stres zaten
İddiasız olursan olmaz bu iş. Bugünkü kura hayatımda gördüğüm en garip kuraydı bu arada yarışma ilerledikçe anlayacaksın...
O zamaan ilk kutuyla başlayalım. Kutu sahibi burdaysa fikrini de alırız
Görecez gariplik o anlamda mıKura garipse pek kırmızı açmayanlar kırmızı açacak o haldeZamanında @Tolstoyevski ye ne olursa olsun ondan başlayacağımı söylemiştim açılışı onla yapalım
Benim kutumda 500 bin olması bence çok garip olmazdı
Değişik bir yaklaşım ama gariplik başka şeyler için de olabilirBenim kutumda 500 bin olması bence çok garip olmazdı
Yok yok biz unutturmayız
Koş getir hemen abi seni sona bırakak o zaman
Tolsto yok gibi maalesef.Koş getir hemen abi seni sona bırakak o zaman
Tam çıkacağı zamanı buldu galiba her türlü ondan açacağım daDeğişik bir yaklaşım ama gariplik başka şeyler için de olabilirEvet senin 500.000 TL çıkarmana alıştık
@Tolstoyevski uzun süre fikir alamayacak mıyız senden nerdesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?