Maskeli Fedai
Favori Üye
Tüm hainliklerimle rağmen yoldaşımdan diyorum.. @MEnes son kararım..
Evet geldim, buradayım.Geldi uğur böceğim..
Son zamanlarda imaj slinmiştiİsimler zaten kırmızı sevenler kırmızı kalmış @BARON男爵 daha bir seviyor 500 sanki
Onu sona bırakırsın sandımTüm hainliklerimle rağmen yoldaşımdan diyorum.. @MEnes son kararım..
Dani Daniels'i kastettim seni değil..Evet geldim, buradayım.
Kıvırmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Dani Daniels'i kastettim seni değil..
Ben bunu ünlü model falan sanıyordum internette arattım kim olduğunu öğrendimAl bakalım
Suus çaktırmaBen bunu ünlü model falan sanıyordum internette arattım kim olduğunu öğrendim
Sektörü isim olarak yakından tahmin etmiyorum diye saf oldum 😡
Hamdi Bey'in teklifi efsane ama buraya kadar gelmişken geri dönemem.. Yokuuummm...@Maskeli Fedai
Hamdi Bey'den günün son teklifi 222.000 TL. Hiç riske girmesin diyor var mısın yok musun?
Eğer yokum dersen ya kendi kutunla gideceksin ya da @BARON男爵'unBunun da bilgisini vereyim.
------
Suus çaktırma
Zaten kırmızısın her türlüFerrari,Arsenal,Galatasaray,Amber Heard bende hep kırmızı sevgisi var ona göre
Yokuuuuuuuuuuum diyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor.Hamdi Bey'in teklifi efsane ama buraya kadar gelmişken geri dönemem.. Yokuuummm...
Kendisi kıymetli bir modeldir.. Siyah peyniri pek sever kendisi@Maskeli Fedai
Hamdi Bey'den günün son teklifi 222.000 TL. Hiç riske girmesin diyor var mısın yok musun?
Eğer yokum dersen ya kendi kutunla gideceksin ya da @BARON男爵'unBunun da bilgisini vereyim.
------
Suus çaktırma
AğlaKıvırmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Kendisi kıymetli bir modeldir.. Siyah peyniri pek sever kendisi
------
Şu muhabbetleri gidin diğer konularda yapın. Bana 'konulara girme' dendi. Bırakında kanalımdaki programda kalayım @xdragxxSektörü isim olarak yakından tahmin etmiyorum diye saf oldum 😡
Zaten kırmızısın her türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?