Maskeli Fedai
Favori Üye
Tüm hainliklerimle rağmen yoldaşımdan diyorum.. @MEnes son kararım..
Evet geldim, buradayım.Geldi uğur böceğim..![]()
Son zamanlarda imaj slinmiştiİsimler zaten kırmızı sevenler kırmızı kalmış @BARON男爵 daha bir seviyor 500 sanki![]()
Onu sona bırakırsın sandımTüm hainliklerimle rağmen yoldaşımdan diyorum.. @MEnes son kararım..
Dani Daniels'i kastettim seni değil..Evet geldim, buradayım.![]()
Kıvırmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Dani Daniels'i kastettim seni değil..
Ben bunu ünlü model falan sanıyordum internette arattım kim olduğunu öğrendimAl bakalım
![]()
Suus çaktırmaBen bunu ünlü model falan sanıyordum internette arattım kim olduğunu öğrendim![]()
Sektörü isim olarak yakından tahmin etmiyorum diye saf oldum 😡
Hamdi Bey'in teklifi efsane ama buraya kadar gelmişken geri dönemem.. Yokuuummm...@Maskeli Fedai
Hamdi Bey'den günün son teklifi 222.000 TL. Hiç riske girmesin diyor var mısın yok musun?
Eğer yokum dersen ya kendi kutunla gideceksin ya da @BARON男爵'unBunun da bilgisini vereyim.
------
Suus çaktırma![]()
Zaten kırmızısın her türlüFerrari,Arsenal,Galatasaray,Amber Heard bende hep kırmızı sevgisi var ona göre![]()
![]()
Yokuuuuuuuuuuum diyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor.Hamdi Bey'in teklifi efsane ama buraya kadar gelmişken geri dönemem.. Yokuuummm...
Kendisi kıymetli bir modeldir.. Siyah peyniri pek sever kendisi@Maskeli Fedai
Hamdi Bey'den günün son teklifi 222.000 TL. Hiç riske girmesin diyor var mısın yok musun?
Eğer yokum dersen ya kendi kutunla gideceksin ya da @BARON男爵'unBunun da bilgisini vereyim.
------
Suus çaktırma![]()
AğlaKıvırmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.![]()
Kendisi kıymetli bir modeldir.. Siyah peyniri pek sever kendisi
------
![]()
Şu muhabbetleri gidin diğer konularda yapın. Bana 'konulara girme' dendi. Bırakında kanalımdaki programda kalayım @xdragxxSektörü isim olarak yakından tahmin etmiyorum diye saf oldum 😡
Zaten kırmızısın her türlü![]()