Hamdi Bey'in işleri işteBu arada cidden rezil teklif bu kadar iyi gidene
Hamdi Bey'in işleri işteBu arada cidden rezil teklif bu kadar iyi gidene
Bugün kesinlikle mükemmeldim. @Cervantes kıskanabilirsin. Hem kutumda hem de önerdiğim kutulardq kırmızı çıkmadı. Mutlu oldum. @Maskeli Fedai den umutluyum 500 bini alacak.😊😚🖐Bir sarı daha gitti 40.000 TL.
Yine aşırı tuhaf bir yarışa gidiyoruz @Dosi
Aynen @Cervantes iyiydi bugünBugün kesinlikle mükemmeldim. @Cervantes kıskanabilirsin. Hem kutumda hem de önerdiğim kutulardq kırmızı çıkmadı. Mutlu oldum. @Maskeli Fedai den unutluyum 500 bini alacak.😊😚🖐
Benimki de 24 senle ortak nokta bulduk 😡
Ya bugünleri de mi görecektim. Canım sunucumuz bana iyiydi dedi.Aynen @Cervantes iyiydi bugün
Aslan kardeşim @Doğan
Yakmadım @Maskeli Fedai keşke yakaydım
Seni ekibe dahil edeceğiz az kaldı@Maskeli Fedai cidden benim dediğim 3 kutuyu sona bırakacaksın galiba
Benimki de 24 senle ortak nokta bulduk 😡
Bugün kesinlikle mükemmeldim. @Cervantes kıskanabilirsin. Hem kutumda hem de önerdiğim kutulardq kırmızı çıkmadı. Mutlu oldum. @Maskeli Fedai den umutluyum 500 bini alacak.😊😚🖐
Ben öneri yapmadığım için öyle oldu.Aynen @Cervantes iyiydi bugün
Patlat bakalım bir öneriBen öneri yapmadığım için öyle oldu.
Alkolsüz parti besttttOnların alkolsüz partisine inat sabaha kadar dans dksjsjjsjs
rica ederiz kardeşim yakmadım kaplan kardeşimAslan kardeşim @Doğan
Patlatma! @CervantesPatlat bakalım bir öneri
Bu arada cidden benim dediklerim 3 500 ise bir tebrik alırım geçen yarışmada da son 2'ye 2 kırmızı girmiştim kendi kutum hariçSeni ekibe dahil edeceğiz az kaldı
Beni dinlemiyor ki @Maskeli Fedai .Patlat bakalım bir öneri
Senden korkan senin gibi şişkolog olsun.Açıkçası @cevaa nasıl bir ortam ayarlar kestiremiyorum, kendine güveniyorsan bekleriz.