Harry Potter dışında çok iyi sci-fi,fantazi dünyalar var Fatih sadece o cadılar dünyası ile kalma,neyse konuya dönelimİzlemedim ve anlamadım.İzleyen varsa acaba şair burada ne demek istemiş?
------
2 tl ablaBen @Gerekli24 ne açtım yakmadım inşAllah unutmuşum yarışmayı
2 TL canım. İlk konuda varBen @Gerekli24 ne açtım yakmadım inşAllah unutmuşum yarışmayı
Meğerse cevap gelmiş. Bildirim sırası ile gidince farketmedim2 tl abla
Şans işi bu yapacak bir şey yok benim kendimi yakmam sadece son teklifi kabul etmemek olabilir2 TL canım. İlk konuda var@Gerekli24 kendisini yaktı zaten. Size gerek kalmadı
------
Meğerse cevap gelmiş. Bildirim sırası ile gidince farketmedim
2 tl abla
2 TL canım. İlk konuda var@Gerekli24 kendisini yaktı zaten. Size gerek kalmadı
------
Meğerse cevap gelmiş. Bildirim sırası ile gidince farketmedim
Şaka yaptım tabiki fikirlerimi paylaşacağım. Yarışmacıları yakmaya geliyorum. Korkun benden.😄😁😁😆 @Cervantes @Dosi @xdragxxYa ben nacizane düşüncelerimi artık paylaşmyacağım. Bir de adımı yakana çıkartmışlar. Aşk olsun kimi yakmışım!😌😔😔😔😪
Bakın siz görün ben fikrimi söylemediğim zamanlarda yarışmacılar en fazla 750 tl kazanacak.😄😄😁😁😁😆
aa nerde n zaman görüşçez
Uygundur..
Umarım çok güzel yakarım seniUygundur..
Canın sağolsun..Umarım çok güzel yakarım seni
Zaten ben de onu demek istedimŞans işi bu yapacak bir şey yok benim kendimi yakmam sadece son teklifi kabul etmemek olabilir
20.30 gibi burda ol yarınaa nerde n zaman görüşçezGörüşürsek yakcan harelde beni
oldu gözlerim doldu kardeşim
Olmazsan hakkın yanar kardeşimoldu gözlerim doldu kardeşim
Vay be kardeşim hep ben yaktım.Bu sefer ben yanacamOlmazsan hakkın yanar kardeşim
Bakalım kardeşim yakmazsın belki kendiniVay be kardeşim hep ben yaktım.Bu sefer ben yanacamOlurum burda 8.30
yok yok yakmam kardeşim kendimi.başkalarını yakarım kesin.Bakalım kardeşim yakmazsın belki kendini
Tamamdır kardeşim yarın bu konuda görüşürüz o zamanyok yok yakmam kardeşim kendimi.başkalarını yakarım kesin.O arada bende kaynarım yakmayı.Yarın müsaitim ben kendimi yakmassam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?