Ben de bilmiyorum zaten bana saf dedilerŞu muhabbetleri gidin diğer konularda yapın. Bana 'konulara girme' dendi. Bırakında kanalımdaki programda kalayım @xdragxx
Ben de bilmiyorum zaten bana saf dedilerŞu muhabbetleri gidin diğer konularda yapın. Bana 'konulara girme' dendi. Bırakında kanalımdaki programda kalayım @xdragxx
@Dosi @Gerekli24 ne diyorsunuz.. Kendi kutuma mı gideyim.Neyse bırakaklım şimdi kadınları @Maskeli Fedai son kararın ne ne yapıyoruz
Sen de 500 var demiştim@Dosi @Gerekli24 ne diyorsunuz.. Kendi kutuma mı gideyim.
Artık sen ne hissediyorsan kritik an@Dosi @Gerekli24 ne diyorsunuz.. Kendi kutuma mı gideyim.
Tamam işte yarışmaya odaklandıyorum daha fazla ne yapabilirim 100 tane foto atılmadı sonuçta
@Tolstoyevski psikoloji bozuyor..Artık sen ne hissediyorsan kritik an
------
Tamam işte yarışmaya odaklandıyorum daha fazla ne yapabilirim 100 tane foto atılmadı sonuçta
@Tolstoyevski cidden zamanlaman mükemmel 10 dakika dayanamadın mı@Tolstoyevski psikoloji bozuyor..
Bugün söylenenler üzerine inadına yapılan şeyler hoş değil. Bu konuya bile sıçraması dediğimi doğruluyor.Artık sen ne hissediyorsan kritik an
------
Hiç gülmedim ki...Kendisi kıymetli bir modeldir.. Siyah peyniri pek sever kendisi
------
Ağla
Sana inat olsun diye yapmamışlardır kiBugün söylenenler üzerine inadına yapılan şeyler hoş değil. Bu konuya bile sıçraması dediğimi doğruluyor.
Fotolarda birşey yok. Sohbeti diyorum @Gerekli24 @BARON男爵 sizden ricam sohbetlerimizi o konularda yapın. Ben bir kadın olarak cidden aşırı rahatsız oluyorum.
Son kararım dediğin için 10'dan geri sayıyoruz o zaman.Kendi kutuma gidiyorum.. @xdragxx Son kararım
@batuhankaralar vol 2 olacak mı bakalım.Kendi kutuma gidiyorum.. @xdragxx Son kararım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?