Ben de bilmiyorum zaten bana saf dedilerŞu muhabbetleri gidin diğer konularda yapın. Bana 'konulara girme' dendi. Bırakında kanalımdaki programda kalayım @xdragxx
Ben de bilmiyorum zaten bana saf dedilerŞu muhabbetleri gidin diğer konularda yapın. Bana 'konulara girme' dendi. Bırakında kanalımdaki programda kalayım @xdragxx
@Dosi @Gerekli24 ne diyorsunuz.. Kendi kutuma mı gideyim.Neyse bırakaklım şimdi kadınları @Maskeli Fedai son kararın ne ne yapıyoruz
Sen de 500 var demiştim@Dosi @Gerekli24 ne diyorsunuz.. Kendi kutuma mı gideyim.
Artık sen ne hissediyorsan kritik an@Dosi @Gerekli24 ne diyorsunuz.. Kendi kutuma mı gideyim.
Tamam işte yarışmaya odaklandıyorum daha fazla ne yapabilirim 100 tane foto atılmadı sonuçta
@Tolstoyevski psikoloji bozuyor..Artık sen ne hissediyorsan kritik an
------
Tamam işte yarışmaya odaklandıyorum daha fazla ne yapabilirim 100 tane foto atılmadı sonuçta
@Tolstoyevski cidden zamanlaman mükemmel 10 dakika dayanamadın mı@Tolstoyevski psikoloji bozuyor..
Bugün söylenenler üzerine inadına yapılan şeyler hoş değil. Bu konuya bile sıçraması dediğimi doğruluyor.Artık sen ne hissediyorsan kritik an
------
Hiç gülmedim ki...Kendisi kıymetli bir modeldir.. Siyah peyniri pek sever kendisi
------
Ağla
Sana inat olsun diye yapmamışlardır ki Foto atıldı Gerekli de kim diye bakmış sadece sayfalarca konuşmadık şimdi yapma..Bugün söylenenler üzerine inadına yapılan şeyler hoş değil. Bu konuya bile sıçraması dediğimi doğruluyor.
Fotolarda birşey yok. Sohbeti diyorum @Gerekli24 @BARON男爵 sizden ricam sohbetlerimizi o konularda yapın. Ben bir kadın olarak cidden aşırı rahatsız oluyorum.
Son kararım dediğin için 10'dan geri sayıyoruz o zaman.Kendi kutuma gidiyorum.. @xdragxx Son kararım
@batuhankaralar vol 2 olacak mı bakalım.Kendi kutuma gidiyorum.. @xdragxx Son kararım