Bir dahakine sen sun.Tamam sustum
Bir dahakine sen sun.Tamam sustum
Sus demedim üstüme gelmeyin dedimTamam sustum
Bir dahaki zaten sıra bende ama xdragxx bana da kötü davranıyor. Düşünmeliyim acaba sunsam mıBir dahakine sen sun.
Bir dahakinde sen olmayacaksın amaBir dahakine sen sun.
Ederim, acımam
@Tolstoyevski kutun hakkında ne düşünüyorsun? Genel olarak pozitif düşünürsün ama fikrini alalım bi
Yokluğunda sunma işi bana kaldı işin vardı diye, gelince de işin bitince karışma diyorsun
Son kararım, açabilirsin.@phoebebuffay açıyorum Menes'in kutusunu o zaman
Değil değil yanlış anladınYokluğunda sunma işi bana kaldı işin vardı diye, gelince de işin bitince karışma diyorsunbu sus demek ile eşdeğer
Menes'in kutusunda sadece 100 TL vardıSon kararım, açabilirsin.
Teşekkürler @MEnes, teşekkürler @Cervantes...Menes'in kutusunda sadece 100 TL vardı
Teklif öncesi son kutu.
Olmasın bana teşekkürü seyircilerim ediyor zaten
Geçen mavi çıkmıştı dimi?Bu kez pozitif hissediyorum, yüksek olabilir ama düşük bir rakam olması daha muhtemel.En azından market alışverişimizin bir kısmını karşılayacak miktarı görürüz kutuda... @phoebebuffay
Şu an Monica havasında olsaydım, sen yarışmanın doğal akışını değiştirip bana komplo kurduğunda ortalığı ayağa kaldırırdım.Phoebe şu Monica havasından çıkıp Phoebe havasına geçersen işler yolunda gidebilir. Sunucunun en gıcık olduğu karakter gibi davran sonra sunucu üstüme geliyor de olmaz..
Hadi teklif öncesi bir mavi daha aç da salonun enerjisi artsın
Aynen, kendi yazdığın yorumdan bile belli oluyor ne kadar teşekkür ettikleri.Olmasın bana teşekkürü seyircilerim ediyor zaten
Evet ters psikolojili bir mavi ile günü kurtarmıştıkOlmasın bana teşekkürü seyircilerim ediyor zaten
------
Geçen mavi çıkmıştı dimi?
2 kez üst üste gelmiş de olabilir bakalım Tolsto açacak mı seniEvet ters psikolojili bir mavi ile günü kurtarmıştık
Onlar ben ortalığı ayağa kaldırdım diye değil sen berbat bir sunuculuk yaptığın için üstüne geldi.
Bu yarışmayı yıllarca sundum herkes hayran kaldı sen sevmesen de olurOnlar ben ortalığı ayağa kaldırdım diye değil berbat bir sunuculuk yaptığın için üstüne geldi.
Maşallah en az 9 ziyaretçi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?