Tamam işte beni caydırdığın için yüksek bir meblağ olduğunu düşünüyorum kutuda. Açmayacağım o yüzden.Yoo Emrecan 'da ben seni caydırdım. Cevada da sayılır. Onun yerine 12 adam aç dedim ve mavi açtın
500 TL vardı. 12.adam artık borcunu ödedi
Volkan Demirel'in Sevilla maçındaki performansı akıllara gelir....500 TL vardı. 12.adam artık borcunu ödedi
Teklif öncesi son 2 kutu
Tolsto, cevaa demiştin 2'sinden birini açabilirsin ya da bambaşka bir kutu
Mavi olduğu için açtırmak istemedin ve beni çelişkiye düşürdün demek.500 TL vardı. 12.adam artık borcunu ödedi
Teklif öncesi son 2 kutu
Tolsto, cevaa demiştin 2'sinden birini açabilirsin ya da bambaşka bir kutu
Hayır çocuğun üstüne çok gittin diye hemen çocuğa yüklenme dedimMavi olduğu için açtırmak istemedin ve beni çelişkiye düşürdün demek.
Üzerime oynanan oyunlara inat bugün buradan yüksek bir meblağ kazanarak döneceğim inşallah.
Son 2 dosimosi hanım.Teklif öncesi kaç kutu kaldı? @xdragxx
@Cervantes isim vermiş miydi? Gözümden kaçmış olabilir. Kırmızı açtırmaktan korktuğunu söylemişti galiba en son ama kendisine güveniyorum, mavi açacak umarım.Hayır çocuğun üstüne çok gittin diye hemen çocuğa yüklenme dedim
@Cervantes'i dinleyecektin sanki
------
Son 2 dosimosi hanım.
Yok vermedi ama istiyorsa verebilir @Cervantes@Cervantes isim vermiş miydi? Gözümden kaçmış olabilir. Kırmızı açtırmaktan korktuğunu söylemişti galiba en son ama kendisine güveniyorum, mavi açacak umarım.
Ne güzel ölü balık taklidi yapacaktım, bu saatten sonra kutu açtırmak bombanın pimini çekmekle eşdeğer@Cervantes isim vermiş miydi? Gözümden kaçmış olabilir. Kırmızı açtırmaktan korktuğunu söylemişti galiba en son ama kendisine güveniyorum, mavi açacak umarım.
23 dakikadır 1 kutu yalnız açıldı yani 🤦🏻♀️Hayır çocuğun üstüne çok gittin diye hemen çocuğa yüklenme dedim
@Cervantes'i dinleyecektin sanki
------
Son 2 dosimosi hanım.
@phoebebuffay izleyiciler huzursuz olmaya başladı seri23 dakikadır 1 kutu yalnız açıldı yani 🤦🏻♀️
@xdragxx sağolsun, kötü giden her şeyin sorumlusu o. Bir daha yarışma sunmamalı kendisi.23 dakikadır 1 kutu yalnız açıldı yani 🤦🏻♀️
@phoebebuffay özelden sordu uzun sürmez demi falan diye. Senin için hızlı yaparız dedim. Sen geldikten sonra 23 dakikada 1 kutu ne demek 😱@phoebebuffay izleyiciler huzursuz olmaya başladı seri
@Cervantes o yükü almak istemeyedebilirsin tabii
Ben de @MEnes'in kutusunu söyleyecektim. Kendisinden mavi çıkacağını hissediyorum. Güvenim tam, yanıltmaz bizi umarım.Ben @MEnes in kutusunda mavi olduğunu düşünüyorum, tabii son karar senin @phoebebuffay
Yahuuu karışmayın sunucuyaaaaaaaaa yeteerrr he@phoebebuffay özelden sordu uzun sürmez demi falan diye. Senin için hızlı yaparız dedim. Sen geldikten sonra 23 dakikada 1 kutu ne demek 😱
İlk 1 saati sunup ardındna bakıp durduğum için yoruldum açıkçası bu hızla toplam 4 saat sürer gibi
Son kararınsa açıyorum o zaman madem aynı kutuyu düşündünüzBen de @MEnes'in kutusunu söyleyecektim. Kendisinden mavi çıkacağını hissediyorum. Güvenim tam, yanıltmaz bizi umarım.
Tamam sustumYahuuu karışmayın sunucuyaaaaaaaaa yeteerrr he