Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 1.Hafta Sona Erdi

500 TL vardı. 12.adam artık borcunu ödedi :A
Teklif öncesi son 2 kutu :A
Tolsto, cevaa demiştin 2'sinden birini açabilirsin ya da bambaşka bir kutu :A
Mavi olduğu için açtırmak istemedin ve beni çelişkiye düşürdün demek.

Üzerime oynanan oyunlara inat bugün buradan yüksek bir meblağ kazanarak döneceğim inşallah. :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Hayır çocuğun üstüne çok gittin diye hemen çocuğa yüklenme dedim :A
@Cervantes'i dinleyecektin sanki :A
------

Son 2 dosimosi hanım.
@Cervantes isim vermiş miydi? Gözümden kaçmış olabilir. Kırmızı açtırmaktan korktuğunu söylemişti galiba en son ama kendisine güveniyorum, mavi açacak umarım. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
@Cervantes isim vermiş miydi? Gözümden kaçmış olabilir. Kırmızı açtırmaktan korktuğunu söylemişti galiba en son ama kendisine güveniyorum, mavi açacak umarım. :A
Ne güzel ölü balık taklidi yapacaktım, bu saatten sonra kutu açtırmak bombanın pimini çekmekle eşdeğer :A

@phoebebuffay izleyiciler huzursuz olmaya başladı seri :A
@Cervantes o yükü almak istemeyedebilirsin tabii :A
@phoebebuffay özelden sordu uzun sürmez demi falan diye. Senin için hızlı yaparız dedim. Sen geldikten sonra 23 dakikada 1 kutu ne demek 😱
İlk 1 saati sunup ardındna bakıp durduğum için yoruldum açıkçası :A bu hızla toplam 4 saat sürer gibi :A

@xdragxx sağolsun, kötü giden her şeyin sorumlusu o. Bir daha yarışma sunmamalı kendisi. :A
Bu ne düşmanlık yahu...
@MEnes forumun pozitif düşünen kişilerindendir. Burada olsa görüşünü almak isterdik :A Gerçi benim kutumda küçük değer olamaz falan da derdi belki :A

@phoebebuffay özelden sordu uzun sürmez demi falan diye. Senin için hızlı yaparız dedim. Sen geldikten sonra 23 dakikada 1 kutu ne demek 😱
İlk 1 saati sunup ardındna bakıp durduğum için yoruldum açıkçası :A bu hızla toplam 4 saat sürer gibi :A
Yahuuu karışmayın sunucuyaaaaaaaaa yeteerrr he :A
------

Ben de @MEnes'in kutusunu söyleyecektim. :A Kendisinden mavi çıkacağını hissediyorum. Güvenim tam, yanıltmaz bizi umarım. :A
Son kararınsa açıyorum o zaman madem aynı kutuyu düşündünüz :A