Sunucuyu savunmasan iyiydi. Tuttuğu takım gibi kendisi de şike yapıyor.Markete kadar gitmiştimÇok kritik noktaya gelmişsin, kendin çok iyi gidiyorsun bence
Acun Bey ' e haksızlık etmeyin gayet iyi sunuyor
Sunucuyu savunmasan iyiydi. Tuttuğu takım gibi kendisi de şike yapıyor.Markete kadar gitmiştimÇok kritik noktaya gelmişsin, kendin çok iyi gidiyorsun bence
Aynen öyle keşke seni 500.000 TL ile gönderseydikMarkete kadar gitmiştimÇok kritik noktaya gelmişsin, kendin çok iyi gidiyorsun bence
Tuttuğum takımın şike yapmadı mahkeme tescilliSunucuyu savunmasan iyiydi. Tuttuğu takım gibi kendisi de şike yapıyor.
Kimi söylesem hemen karar verme diyorsun. Üzerime oynama artık.Tuttuğum takımın şike yapmadı mahkeme tescilli
Bak ben sana Tolsto hakkında hemen karar verme diyorum istiyorsan 12.adam'ı dinle ama karar senin...
Çok acele ediyorsun çünküKimi söylesem hemen karar verme diyorsun. Üzerime oynama artık.
Sen de çok çabuk sıkıştırıyorsun.Çok acele ediyorsun çünkü
Bir sakinleş ve kararını öyle ver
Etkinlik başlayalı neredeyse 2.5 saat olmuş, daha ne kadar az acele edebilirim.Çok acele ediyorsun çünkü
Bir sakinleş ve kararını öyle ver
O zaman kutuyu söyleEtkinlik başlayalı neredeyse 2.5 saat olmuş, daha ne kadar az acele edebilirim.
Kendisi şuan aktif değil.Tolsto gelir birazdan o gelince ona soralım kutusunu 6.hissi iyidir
Yarışma sonlarına doğru online olur belkiKendisi şuan aktif değil.
Olsun reyting iyi ise @Dosi sıkıntı etmiyor yayının uzamasınaEtkinlik başlayalı neredeyse 2.5 saat olmuş, daha ne kadar az acele edebilirim.
Dediklerinden @EmreCan'da yüksek bir meblağ gibi bir sonuç çıkarttım. Diğerlerinden @xdragxx yüzünden vazgeçtim ama kendisine güvenmiyorum asla. O yüzden onlarda mavi olabilir.@Tolstoyevski aktif değil şuan. @phoebebuffay sen Aserat, Emrecan ve ceva'dan vazgeçtin şuana kadar. Bakalım bu kez ne olacak
@xdragxx'e para kazandırmak istemiyorum...
Yoo Emrecan 'da ben seni caydırdım. Cevada da sayılır. Onun yerine 12 adam aç dedim ve mavi açtın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?