Hadi inşallahBu da mavi çıkarsa Hamdi bey yavaştan tırnaklarını yemeye başlar
------
EvetEmin miyiz?
Hadi inşallahBu da mavi çıkarsa Hamdi bey yavaştan tırnaklarını yemeye başlar
EvetEmin miyiz?
Bugün yürüyüşe çıktım bir haftadır çıkmıyordum yanıyordu ortalık ev serindir şimdi iyice serinledi hatta nem oranı düşük olmalı çünkü böyle esintili havalarda nem yüksek oldu mu bunaltıyor ama hava hiç bunaltmadı😉Hava bugün hep bulutluydu ama nem oranı çoktu. Bunaldım dışarı çıkarken. Az önce baya karardı etraf. Bizde normalde daha 4 saat sonra kararacak. Sonrasında müthiş bir yağmur başladı.
Çamaşır günüm ve dışarda çamaşırhane. Biraz dinsin gideyim
Forumun eski kurtlarından olan cevaa da 14 dakika önce aktifmiş düşüncesini alamayacağız
Açalım Acun Bey, olmadı Survivor' a alırsınız zaten beni herhaldeForumun eski kurtlarından olan cevaa da 14 dakika önce aktifmiş düşüncesini alamayacağızFikir almak istiyor musun başka yoksa açalım mı direkt?
Survivor alımlarımız da kışın başlayabilir değerlendiririzAçalım Acun Bey, olmadı Survivor' a alırsınız zaten beni herhalde
@Emre Ozansoy kutun hakkında düşüncelerin nedir acaba?Survivor alımlarımız da kışın başlayabilir değerlendiririz
Yaşlı kurtta 40.000 TL vardı neyse çok kötü değil neredeyse mavi kalmadı zaten biraz yüksek değerler açmak normal...
Son 4 kutu
Evet Emre online@Emre Ozansoy kutun hakkında düşüncelerin nedir acaba?
Kırmızı çıkar diye düşünüyorum, ama emin değilim.@Emre Ozansoy kutun hakkında düşüncelerin nedir acaba?
Ben senin düşük açacağını düşünüyorum. Kırmızı çıkarsa da canın sağolsunKırmızı çıkar diye düşünüyorum, ama emin değilim.
Umarım kutumdan çıkan şey mutlu eder seni.Ben senin düşük açacağını düşünüyorum. Kırmızı çıkarsa da canın sağolsun@xdragxx açalım Emre'nin kutusunu
Ne kırmızı ne mavi sarı vardı Emre'nin kutusunda 10.000 TLBen senin düşük açacağını düşünüyorum. Kırmızı çıkarsa da canın sağolsun@xdragxx açalım Emre'nin kutusunu
Forumun bir diğer eski kurtu Emre
Kırmızıdan iyidir @CervantesNe kırmızı ne mavi sarı vardı Emre'nin kutusunda 10.000 TL
Teklife son 3 kutu.
Bu sefer sonu iyi biter inşallah, evet eminimForumun bir diğer eski kurtu EmreEmin misin cevaa pek mutlu etmemişti?
Moral bozmayalım ama 250.000 TL gitti maalesef. Hamdi Bey'in teklifi öncesi yine moralini düzeltecek bir kutu...Bu sefer sonu iyi biter inşallah, evet eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?