0 TL 'den iyidir 1 çıksa bileBende şans olmaz ben gider kalan diğer kutuya giderim![]()
Etmedi maalesef. 2 500.000 TL açmamız Hamdi'yi iştahlandırdı ve teklifi 10.000 TL.Hamdi Bey insaf et biraz![]()
İki tane 500 bin ilk etapta açılmış. 1000 desede şaşırmamHamdi Bey insaf et biraz![]()
1 sıfır fazla verdiİki tane 500 bin ilk etapta açılmış. 1000 desede şaşırmam![]()
Tabii ki de yokum. DevamEtmedi maalesef. 2 500.000 TL açmamız Hamdi'yi iştahlandırdı ve teklifi 10.000 TL.
Hamdi Bey'in 10.000 TL'lik teklifine var mısın yok musun?
Yine iyiymiş ama kabul etmeyeceğini biliyordur1 sıfır fazla verdi![]()
Devaaam diyooor.Tabii ki de yokum. Devam![]()
Aynen burda@serhatt burada mı acaba? Onunla devam etmek istiyorum
Buradayım da ben yüksek hissediyorum, şuana kadar çok iyi gittin, bende patlamanı istemem.@serhatt burada mı acaba? Onunla devam etmek istiyorum
Mavi maviyi çeker gibi sanki. Bir anda öyle hissettim@serhatt burada mı acaba? Onunla devam etmek istiyorum
Ben senin düşük açacağını düşünüyorum. @xdragxx açalım Serhat ın kutusunuBuradayım da ben yüksek hissediyorum, şuana kadar çok iyi gittin, bende patlamanı istemem.![]()
Hadi hayırlısı.Ben senin düşük açacağını düşünüyorum. @xdragxx açalım Serhat ın kutusunu![]()
Çok çabuk etki altına girmediğin belli olduBen senin düşük açacağını düşünüyorum. @xdragxx açalım Serhat ın kutusunu![]()