İyi ki ayrılmışım dediğin çocuğun Adı Fatih değilmiydi? Taktım bu konuya![]()
dersanedeki hocamdı hatta dur olayı anlatayımben oks hazırlanırken dersanede hocamdı askere gitti msni felan vardı biz arkadasımla beraber allem ettik kallem ettik bi şekilde bunları tanıştırdık çıktılar sonra ayrıldılar sonra adam tekrar deneyelim dedi sonra yine ayrıldılar sonra ben lise zamanı bi dersanede deneme sınavına girdim bi baktım hoca orda oda ablamı arada geri dönmek istedi bu sefer ablam akıllandı yok dedi sonra lys ye hazırlandığım dersanedede matematik hocam o çıktı
senin hakkında düşüncelerim seviyom seni bea iyi bir arkadaşsın muhabbetin zevkli ama ilgisizsin :hih:
resimlerin hakkında : kenana pek benzetemesemde yakışıklı bir arkadasımsınkızlarıda al kolunun altına çek fotoğraf
![]()
Olaya bak beaBu gidişle bu adamla sen evlenecen
Töbe töbe
Bu kadar şans olmaz sende iyi çöpçatanlık varmış
İlgisizlik biraz daha derslere ilgili olmaya başlamamdan kaynaklanıyordur
Şimdi kolumun altında erkekler olması olay olurdu kızların olması normal bence
Müge ile nasıl tanıştınız ?
burda bizbizeyiz nolcak kullanalımForumda gerçek isimlerin kullanılmasını doğru buluyor musun ? Nickler kullanılsa olmaz mı ?
Forumdan memnun olmadığın bir anını anlatırmısın?
Besalet'in bir üstteki mesajında satırlarca boş boş konuşup, mesajın sonuna bir soru sıkıştırmasını ve böylece mesajı kılıfına uydurmasını nasıl değerlendiriyorsun ?![]()
Forumda en sinirli üyeler ve en sakin üyeler ?
Eğlenceli olan bir olay varsa anlatabilrisin.Hiç bir şey bilmediğim için adı hakkında soru soramıyorum
Kaç tane sevgilin oldu?![]()
Forumda aranın iyi olmadığı birileri var mı ? Onlara isim vermeden iletmek istediklerin varsa yazar mısın ?
Reşat'ın gizemli biri olduğunu düşünüyor musun ? Hiç onu merak ettin mi?
Salı görüşecek miyiz?![]()
Besalet'in bir üstteki mesajında satırlarca boş boş konuşup, mesajın sonuna bir soru sıkıştırmasını ve böylece mesajı kılıfına uydurmasını nasıl değerlendiriyorsun ?![]()
Nereye götüreceksiniz beni?![]()
Meslek sırrı oşimdi yorum atmış cevap vermek lazım sende olduğu gibi yorum silinmesin diye bi ufak soru ekliyoruz bunda olduğu gibi
Twitter kullanıyormusun ?
Bendensinsevmiyorum pek ama kullanıyorum![]()
büyük ihtimal makara diye bir cafe var oraya![]()