FF Sorgu Odası - Hafta 9- Sorgudaki İsim: primavera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi ki ayrılmışım dediğin çocuğun Adı Fatih değilmiydi? Taktım bu konuya:D

Forumda gerçek isimlerin kullanılmasını doğru buluyor musun ? Nickler kullanılsa olmaz mı ?

dersanedeki hocamdı hatta dur olayı anlatayım :d ben oks hazırlanırken dersanede hocamdı askere gitti msni felan vardı biz arkadasımla beraber allem ettik kallem ettik bi şekilde bunları tanıştırdık çıktılar sonra ayrıldılar sonra adam tekrar deneyelim dedi sonra yine ayrıldılar sonra ben lise zamanı bi dersanede deneme sınavına girdim bi baktım hoca orda oda ablamı arada geri dönmek istedi bu sefer ablam akıllandı yok dedi sonra lys ye hazırlandığım dersanedede matematik hocam o çıktı :d

senin hakkında düşüncelerim seviyom seni bea iyi bir arkadaşsın muhabbetin zevkli ama ilgisizsin :hih: :T:

resimlerin hakkında : kenana pek benzetemesemde yakışıklı bir arkadasımsın :D kızlarıda al kolunun altına çek fotoğraf :d

Olaya bak bea :D Bu gidişle bu adamla sen evlenecen :F Töbe töbe :D Bu kadar şans olmaz sende iyi çöpçatanlık varmış :D

İlgisizlik biraz daha derslere ilgili olmaya başlamamdan kaynaklanıyordur :D

Şimdi kolumun altında erkekler olması olay olurdu kızların olması normal bence :F

Müge ile nasıl tanıştınız ?

Forumdan memnun olmadığın bir anını anlatırmısın?

Besalet'in bir üstteki mesajında satırlarca boş boş konuşup, mesajın sonuna bir soru sıkıştırmasını ve böylece mesajı kılıfına uydurmasını nasıl değerlendiriyorsun ? :D

Olaya bak bea :D Bu gidişle bu adamla sen evlenecen :F Töbe töbe :D Bu kadar şans olmaz sende iyi çöpçatanlık varmış :D

İlgisizlik biraz daha derslere ilgili olmaya başlamamdan kaynaklanıyordur :D

Şimdi kolumun altında erkekler olması olay olurdu kızların olması normal bence :F

Müge ile nasıl tanıştınız ?

erkeklerlede resmin vardı :d ama favorim sünnet :d

adam evlenmiştir heralde en son nişanlıydı :D benden çok arkadasımın becerisiydi :D

ben anlamam derslerede vakit ayır banada :T: :d

mügeyle aynı sınıftayız başta buna acayip sinir oluyodum :D sonra ilk muhabbetimizi gripin konserinde etmiştik hatta southernin sorduğu fatihlede orda tanıştım oku burayı zeynep sonra işte benim okulda asıl takıldığım arkadas pek okula gelmemeye başladı bende baktım müge kafa kız öyle yakınlaştık :D

Forumda gerçek isimlerin kullanılmasını doğru buluyor musun ? Nickler kullanılsa olmaz mı ?
burda bizbizeyiz nolcak kullanalım :D tamam kabul ediyorum benim kadar her bilgiyi saçmamak gerekiyo aslında ama senin kadarda saklamaya gerek yok ben çok gevşek sende çok sıkısın :D

Forumdan memnun olmadığın bir anını anlatırmısın?

+18 konusunda ceva ile xdragxx ile olay çok sinirimi bozmuştu

Besalet'in bir üstteki mesajında satırlarca boş boş konuşup, mesajın sonuna bir soru sıkıştırmasını ve böylece mesajı kılıfına uydurmasını nasıl değerlendiriyorsun ? :D

akıllıca bende cenationla muhabbet edip sonuna sence felan diyerek soru yapıyordum :D

Forumda aranın iyi olmadığı birileri var mı ? Onlara isim vermeden iletmek istediklerin varsa yazar mısın ?

Eğlenceli olan bir olay varsa anlatabilrisin.Hiç bir şey bilmediğim için adı hakkında soru soramıyorum:D
Kaç tane sevgilin oldu?:F

Reşat'ın gizemli biri olduğunu düşünüyor musun ? Hiç onu merak ettin mi?

Forumda en sinirli üyeler ve en sakin üyeler ?

kvpcilerin geneli sinirli özellikle takas , xdragxx de pek sakin değil aslında en azından bize karşı :D en askin üyelerde endgame, besalet, ozan :D
Eğlenceli olan bir olay varsa anlatabilrisin.Hiç bir şey bilmediğim için adı hakkında soru soramıyorum:D
Kaç tane sevgilin oldu?:F

şuan aklıma pek eğlenceli birşey gelmiyor :D

5 sanırım :d
Forumda aranın iyi olmadığı birileri var mı ? Onlara isim vermeden iletmek istediklerin varsa yazar mısın ?

takas ile iyi değil . bişey iletmeyeyim ceza alabilirim :d

Meslek sırrı o :F şimdi yorum atmış cevap vermek lazım sende olduğu gibi yorum silinmesin diye bi ufak soru ekliyoruz bunda olduğu gibi :D

Twitter kullanıyormusun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...