FF Sorgu Odası - Hafta 9- Sorgudaki İsim: primavera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozan benim yontulmamış kütüğüm:D bi gün takip edip bulcam onu resimlerini çekicem herkese yollayacağım :D bide onla görüşüp insanlardan korkmamayı öğretcem inş :d neyse kısaca en sevdiğim admin :d

Bu giriş ve final için çok uğraştın mı ? Adamı sövüp sövüp finalde göklere çıkardın. :D

sanırım ceza almışsın ilk olmalı bu... ben daha önce görmedim.. bu konudaki duygu ve düşüncelerini alalım :))

sanırım ceza almışsın ilk olmalı bu... ben daha önce görmedim.. bu konudaki duygu ve düşüncelerini alalım :))

ilk değil bi kerede gs-fb derbisinin olduğu gün almıştım :D karşı takımın kışkırmasını seviyorum mutluyum :D

ilk değil bi kerede gs-fb derbisinin olduğu gün almıştım :D karşı takımın kışkırmasını seviyorum mutluyum :D

bu mutluluğu fazla abartmanı istemem banlanmanı hiç istemem:))

bu hafta fenerbahçeye yenilirseniz ağlarmısın:))

bu mutluluğu fazla abartmanı istemem banlanmanı hiç istemem:))

bu hafta fenerbahçeye yenilirseniz ağlarmısın:))

bende istemem :D onun için sınırı korumaya çalışacağım :D

küçükken bi kere penaltılarda yenilmiştim o zaman ağlamıştım :T ama fenere yenilmeyeceğimiz için sorun yok onlar ağlamasında kıyamam bebişlere :d

O tek kişiye söylenmiş bir söz :d Ama bu değil değil mi ? :F

Son düzenleme:
@551'de soru sormayı unutmuşum ne diyorsun ? :F Hemen değiştiriyim mesajı :D

Hihi :d Google'a Lıkır ile Mıkır yazdım ve senin yaptığın avatar geldi ekrana ne düşünüyorsun ? :d

iyi yaptın değiştirerek :d anlamıyolar geyik takımında muhabbeti asla engelleyemezler bir değil mi yeter bize :d

ben bunun çaresini buldum geyik yasak olduğu için her geyiğin sonunda muhteşem soru ekliyorum mesela şimdiki gibi:))

küçükken kaç yaşındaydın:))

naltali.jpg

bu kadın kim adı soyadı nedir

sanatçımı siyesetçimi kraliyet ailesindenmi..

bilmiyorum kim bu :T:

hayal kırıklığına uğradım:))) nasıl tanımazsın bu ne cehalet:)))

sodom ve gomorenin yok oluşunun sebebi sence nedir anlatılanlara inanıyormusun

italyaya gidince antik roma kenti pompei yi ziyaret etmeyi düşünüyormusun...:)) bu soru kolaydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...