Bu yaz nasıl olacak merak konusu sahur turnuvalar filan off lan
Ben olmayacağım muhtemelen, C çalışacağım, Ozan'ın sırlarını öğreneceğim.
Bu yaz nasıl olacak merak konusu sahur turnuvalar filan off lan
Şimdiki forumun haline kötü mü diyorsun?Yani siz yokken bu forumda hayat yok muydu sanıyorsunuz anlamıyorum ki
Biz yine geyiğimizi yapıyorduk,chatten konuşuyorduk
Ben olmayacağım muhtemelen, C çalışacağım, Ozan'ın sırlarını öğreneceğim.
İki gizemli adam EğleninBen olmayacağım muhtemelen, C çalışacağım, Ozan'ın sırlarını öğreneceğim.
Şimdiki forumun hali kötü falan değil,ama eskiden de bu forum güzeldi yazın yine eğleniyorduk yani onu diyorum.
Şimdiki forumun haline kötü mü diyorsun?
Kabul etmiyorum Örgütlenmiştiniz yani Şimdiki hali daha canlı daha eğlencelichatte naparsan yap.
İsmiyle mi? Bunu birde senden duyuyorum,olamaz! Bence bu konuda sana söz hakkı yok
burası asmak,kesmek,kelle uçurmak yeri değil. Karşınızdakine saygılı olun biraz.Höt höt konuşmak da neyin nesi?He şu "erkek adamın kitapı" muhabbetine yeniden girmek istemediğim için lafı çok uzatmak istemiyorum.Geyiğine dön.
8-9 mu.Az geldi bu rakam bana.Yazın tabii ki eğlenirdiniz herkes boş,netin başında.Ama kışın bili hareketliydi bu sene Forum önceden de iyi olmasa üye olmazdım zaten😉 Altını da çiziyorum.
Şimdiki forumun hali kötü falan değil,ama eskiden de bu forum güzeldi yazın yine eğleniyorduk yani onu diyorum.
Eskiden 5-6 kişi konuşuyordu şimdi 8-9 kişi fark bu işte
Ne öfkene hakim olabilyorsun ne de karşındakine saygılı olabiliyorsun.Dizinin etkisinde çok kalıyorsun gibi.Erkek adam dediğin saygılı olursana noluyo onu anlamadım seni ilgilendiren bişey var mı yok
Adını söylemiyorsun ondan yani bir şey yokNe oldu şimdi birdenbire ya?
Tamam zaten sana lafım yok foruma renk kattınız hem de çok ama bu forum da bazı üyeler gelmeden önce çok kalitesiz değildi ki
8-9 mu.Az geldi bu rakam bana.Yazın tabii ki eğlenirdiniz herkes boş,netin başında.Ama kışın bili hareketliydi bu sene Forum önceden de iyi olmasa üye olmazdım zaten😉 Altını da çiziyorum.
ben saygılı bi insanım adam gibi adam lara her zaman saygı gösteririm ama siz böyle yaparak beni iyice kışkırtıyorsunuz capslock denen üye nin bana söylemedi kalmadı ne saygısı seninle bi tartışmam olmadı beni tanımadan böyle konuşma vadi meselesine gelirsek benim dizinin etkisinde kalmam gibi bişey söz konusu bile olamaz 19 yaşına geldim çocuk değiliz öyle bişey yok.
Ne öfkene hakim olabilyorsun ne de karşındakine saygılı olabiliyorsun.Dizinin etkisinde çok kalıyorsun gibi.Erkek adam dediğin saygılı olur
Adını söylemiyorsun ondan yani bir şey yok
Ben fişi çekeceğim direkt sana inat1-) Konu dışına çıkmayın
2-) Ortamı Germeyin
3-) Düzgün düzgün mesaj yazıp Başlat > Bilgisayarı Kapat diyip kapatın çıkın bu ne böyle arkadaş
Ben foruma kalitesiz demedim janım benim kalitesiz foruma girecek olsam başka yerlerde takılırım😉 reyizleride severdim hani.Gitmeselerdi eyiydi. Şimdiki halinden daha sakindi diyorum
Tamam zaten sana lafım yok foruma renk kattınız hem de çok ama bu forum da bazı üyeler gelmeden önce çok kalitesiz değildi ki
Eskiden reyizler vardı Neferet,Neferian falan
Sana demedim ki bazı üyeler sanki eskiden hayat yokmuş gibi konuşuyordu sözüm onlaraydı
Ben foruma kalitesiz demedim janım benim kalitesiz foruma girecek olsam başka yerlerde takılırım😉 reyizleride severdim hani.Gitmeselerdi eyiydi. Şimdiki halinden daha sakindi diyorum
Valla anlatılmaz yaşanır 1. sayfadan başlane oluyor ya kavga mı var konu ne
ben saygılı bi insanım adam gibi adam lara her zaman saygı gösteririm ama siz böyle yaparak beni iyice kışkırtıyorsunuz capslock denen üye nin bana söylemedi kalmadı ne saygısı seninle bi tartışmam olmadı beni tanımadan böyle konuşma vadi meselesine gelirsek benim dizinin etkisinde kalmam gibi bişey söz konusu bile olamaz 19 yaşına geldim çocuk değiliz öyle bişey yok.
Sana demedim ki bazı üyeler sanki eskiden hayat yokmuş gibi konuşuyordu sözüm onlaraydı