FF Sorgu Odası - Hafta 9- Sorgudaki İsim Kim Olsun

FF Sorgu Odası - Hafta 9- Sorgudaki İsim Kim Olsun

• xemrexxx

Oy: 7 25.0%
  • primavera

Oy: 13 46.4%
  • kıymetli onur

Oy: 8 28.6%

• Kullanılan toplam oy
    28
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani siz yokken bu forumda hayat yok muydu sanıyorsunuz anlamıyorum ki:D
Biz yine geyiğimizi yapıyorduk,chatten konuşuyorduk:D
Şimdiki forumun haline kötü mü diyorsun?
Kabul etmiyorum:) Örgütlenmiştiniz yani:) Şimdiki hali daha canlı daha eğlenceli:)chatte naparsan yap.

Şimdiki forumun haline kötü mü diyorsun?
Kabul etmiyorum:) Örgütlenmiştiniz yani:) Şimdiki hali daha canlı daha eğlenceli:)chatte naparsan yap.
Şimdiki forumun hali kötü falan değil,ama eskiden de bu forum güzeldi yazın yine eğleniyorduk yani onu diyorum.
Eskiden 5-6 kişi konuşuyordu şimdi 8-9 kişi fark bu işte

burası asmak,kesmek,kelle uçurmak yeri değil. Karşınızdakine saygılı olun biraz.Höt höt konuşmak da neyin nesi?He şu "erkek adamın kitapı" muhabbetine yeniden girmek istemediğim için lafı çok uzatmak istemiyorum.Geyiğine dön.

sana noluyo onu anlamadım seni ilgilendiren bişey var mı yok

Şimdiki forumun hali kötü falan değil,ama eskiden de bu forum güzeldi yazın yine eğleniyorduk yani onu diyorum.
Eskiden 5-6 kişi konuşuyordu şimdi 8-9 kişi fark bu işte
8-9 mu.Az geldi bu rakam bana.Yazın tabii ki eğlenirdiniz herkes boş,netin başında.Ama kışın bili hareketliydi bu sene:) Forum önceden de iyi olmasa üye olmazdım zaten😉 Altını da çiziyorum.

onur kardeşim şu an online olmayanlar çok yoksa açık ara yapmıştık

8-9 mu.Az geldi bu rakam bana.Yazın tabii ki eğlenirdiniz herkes boş,netin başında.Ama kışın bili hareketliydi bu sene:) Forum önceden de iyi olmasa üye olmazdım zaten😉 Altını da çiziyorum.
Tamam zaten sana lafım yok foruma renk kattınız hem de çok ama bu forum da bazı üyeler gelmeden önce çok kalitesiz değildi ki:)
Eskiden reyizler vardı Neferet,Neferian falan:)

1-) Konu dışına çıkmayın :D

2-) Ortamı Germeyin :)

3-) Düzgün düzgün mesaj yazıp Başlat > Bilgisayarı Kapat diyip kapatın çıkın bu ne böyle arkadaş :D

Ne öfkene hakim olabilyorsun ne de karşındakine saygılı olabiliyorsun.:)Dizinin etkisinde çok kalıyorsun gibi.Erkek adam dediğin saygılı olur:)

Adını söylemiyorsun ondan yani bir şey yok:D
ben saygılı bi insanım adam gibi adam lara her zaman saygı gösteririm ama siz böyle yaparak beni iyice kışkırtıyorsunuz capslock denen üye nin bana söylemedi kalmadı ne saygısı seninle bi tartışmam olmadı beni tanımadan böyle konuşma vadi meselesine gelirsek benim dizinin etkisinde kalmam gibi bişey söz konusu bile olamaz 19 yaşına geldim çocuk değiliz öyle bişey yok.

1-) Konu dışına çıkmayın :D

2-) Ortamı Germeyin :)

3-) Düzgün düzgün mesaj yazıp Başlat > Bilgisayarı Kapat diyip kapatın çıkın bu ne böyle arkadaş :D
Ben fişi çekeceğim direkt sana inat:D

Tamam zaten sana lafım yok foruma renk kattınız hem de çok ama bu forum da bazı üyeler gelmeden önce çok kalitesiz değildi ki:)
Eskiden reyizler vardı Neferet,Neferian falan:)
Ben foruma kalitesiz demedim janım benim:D kalitesiz foruma girecek olsam başka yerlerde takılırım😉 reyizleride severdim hani.Gitmeselerdi eyiydi. :D Şimdiki halinden daha sakindi diyorum:)

Ben foruma kalitesiz demedim janım benim:D kalitesiz foruma girecek olsam başka yerlerde takılırım😉 reyizleride severdim hani.Gitmeselerdi eyiydi. :D Şimdiki halinden daha sakindi diyorum:)
Sana demedim ki bazı üyeler sanki eskiden hayat yokmuş gibi konuşuyordu sözüm onlaraydı:)

ne oluyor ya kavga mı var konu ne :D
Valla anlatılmaz yaşanır 1. sayfadan başla :D:D

ben saygılı bi insanım adam gibi adam lara her zaman saygı gösteririm ama siz böyle yaparak beni iyice kışkırtıyorsunuz capslock denen üye nin bana söylemedi kalmadı ne saygısı seninle bi tartışmam olmadı beni tanımadan böyle konuşma vadi meselesine gelirsek benim dizinin etkisinde kalmam gibi bişey söz konusu bile olamaz 19 yaşına geldim çocuk değiliz öyle bişey yok.

Ben sadece sert konuşmana karşıyım.Tamam sen kışkırtılıyorsun ama burasıda horoz gibi kabarılacak yer değil biraz kendine hakim olmayı öğrenmen gerektiğini düşünüyorum.Tanımadığım insanları da yargılayacak kadar büyümedim, bununda farkındayım.Bir tartışmamız var diye sana bunları söylemiyorum. Gördüğüm kadarıyla bayağı sinirli birisin ve bunu bazen çok yansıtıyorsun buraya.Bunu onaylamıyorum,tamam.

Sana demedim ki bazı üyeler sanki eskiden hayat yokmuş gibi konuşuyordu sözüm onlaraydı:)

Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla:) Zaten bana öyle bir şey diyemezsin.Çünkü forum çok kötüydü demedim ben.Ölü gibiydiniz dedim ama çok ciddi bir şekilde söylemediğimi anlamışsındır.Bana burada açıklama yaptırtma be geriliyorum:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...