- Reaksiyon puanı
- 33,584
- Puanı
- 1,061
Forumdakiler dahil hepinizin tanıdığı bir spiker/sunucu olarak görüyorum. Yani en azından yükselen değeri olarak görülen biride diyebiliriz. Diğeri çok iddialı oldu.5 sene sonra kendini nerede görüyorsun?
Ona şöyle bir cevap verebilirim. Acaba tercihler döneminde Kayseri değilde Antalya yazsaydım ne olurdu? Hayatım yine tepetaklak olur muydu yoksa hiç bu durumlar olmadan yaşar mıydım bilmiyorum. Antalya yazdırmayan neydi bana inan onuda bilmiyorum. 🤔 Bundan 1.5 sene sonrası benim için zaten kocaman 7 senelik bir boşluk dönemine geliyor.Hayatında hiç keṣke dediğin bir olayın var mı?
Yani bunu sevgilin var mı diyede sorabilirdin? Forumda herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. @RüzgarGülü yanındayım bu konudaReyiz ne yapalım forumun hali ortada
Birşey olmaz zaten ya. Ben birşey demedimYani bunu sevgilin var mı diyede sorabilirdin? Forumda herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. @RüzgarGülü yanındayım bu konuda
PlayStation var.Birşey olmaz zaten ya. Ben birşey demedim
Haddimizi aşmazsak nolcak
Bilgisayar oyunu oynuyir musun?
bu sorunun cevabı okurları şüpheye düşürürṢuan karṣı cins ile bir iliṣki içinde misin?
aha düşürdü işte
soru tekniği kötü bence
bu sorunun cevabı okurları şüpheye düşürür
aha düşürdü işte
soru tekniği kötü bence
soru sevgilin varmı olsa cevap hayır olur herşey yolunda gider
ama karşı cinsle ilişkin varmı sorusuna cevap hayır ise, peki aynı cinsle varmı ?? diye sorsalar acaba ne derdi hobbit? diye okurların aklına pis pis fikirler gelecektir bu soru çok tehlikeli
Onunlada yok. Hem cinslerime yükselmiyorum. Kadınlar ilgi alanım. ☺️😅bu sorunun cevabı okurları şüpheye düşürür
aha düşürdü işte
soru tekniği kötü bence
soru sevgilin varmı olsa cevap hayır olur herşey yolunda gider
ama karşı cinsle ilişkin varmı sorusuna cevap hayır ise, peki aynı cinsle varmı ?? diye sorsalar acaba ne derdi hobbit? diye okurların aklına pis pis fikirler gelecektir bu soru çok tehlikeli
off bee dünden beri kafamızı bu soru kemiriyordu cevabı aldıkta rahatladıkOnunlada yok. Hem cinslerime yükselmiyorum. Kadınlar ilgi alanım. ☺️😅
Yürü git buradan çabuk. Gerçi daha 102 dakikan var. 😅😅off bee dünden beri kafamızı bu soru kemiriyordu cevabı aldıkta rahatladık
birazdan çıkarım zaten, süremin sonuna doğru tekrar foruma girebilirsem ne mutlu banaYürü git buradan çabuk. Gerçi daha 102 dakikan var. 😅😅
Niye ki az kişi mi soruyordu 😁😁Bu zamana kadar 83 tane insan gelmemiştir bu foruma, nereden buldunuz bu kadar insanı?
Olur mu, sırf etiket listesi 50 üstü üyeden ulaşıyor. Aralarında etikette bulunmak istemeyen üyeleride hesaba katarsam o sayıya ulaşırız.Bu zamana kadar 83 tane insan gelmemiştir bu foruma, nereden buldunuz bu kadar insanı?