FF Sorgu Odası - Hafta 83 - Sorgudaki İsim: Hobbit

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
113,175
Puanı
1,060
Sevilen ve özlenilen eski mod @xdragxx ‘in 2012 yılında foruma kazandırdığı “Sorgu Odası” etkinlikliği bundan sonra düzenli olmasada belli aralıklarla benim yönetmenliğimde devam edecek. Aykut bu etkinliği yürütmemi istemişti. Kısmet bu zamanaymış.

Uzun bir aranın ardından Sorgu Odası sezonu forumumuzun sevilen üyesi @Hobbit ile açıyor. Kendisi bundan bir kaç ay önce bu talepte bulunmuştu ve nihayet açılışı yapıyoruz :Z

Kendisine bu başlık altından 1 hafta boyunca magazinden spora her telden soru sorabilirsiniz (çok özel sorulardan kaçının).

Haftaya Pazartesi sabahı kepenkler kapatılacaktır.

Sorgu odasına hoş geldin @Hobbit :A Klasik soruyla başlayalım.

Benim hakkımda ne düşünüyorsun? :A
Sen benden eskisin. Sanırım bir zamanlar aktifliği bıraktın. Tekrar geri gelmişsin. Çok fazla benim adıma kısa zamanda birşey belirtemesemde biraz ortalık karıştırıcı gibi görüyorum seni. ☺️

Bunun kısaltılmışı da BHND :A üyeler böyle yazarsa bilsin ama bunu genelde eskiler yapardı :A
------

Biraz kısa oldu ama neyse :A
Kısaltılmışı ben de biliyorum ama uzun yazasım geldi :A Paslandık unuttun sorgu odasını normal :A

@Hobbit ile yeniden eski duygu ve heyecanı yaşayacağız :A

Sen benden eskisin. Sanırım bir zamanlar aktifliği bıraktın. Tekrar geri gelmişsin. Çok fazla benim adıma kısa zamanda birşey belirtemesemde biraz ortalık karıştırıcı gibi görüyorum seni. ☺️
Algı yapmayı başarmışım :A @Yakamoz-Asi @Bully

Bu arada Hobbit her soruyu cevaplarım yazmış. Haydi artık konu sizindir.

Algı yapmayı başarmışım :A @Yakamoz-Asi @Bully

Bu arada Hobbit her soruyu cevaplarım yazmış. Haydi artık konu sizindir.
@Dosi nin algılar işe yaramış hiç de öyle biri değilimdir bazen denk gelir yanlışlıkla ortalık karıştırdığım olabilir ama gerçekten bile isteye yaptığım bir şey değil :A Çok aktif bir üye olmamdan kaynaklıdır.

Bana eskiden hiç öyle denmezdi, yeni çıktı bu ortalık karıştırdığım mevzusu :A

Başka kişilere mikser denirdi beni de mikser yaptınız iyi mi :A

@Dosi nin algılar işe yaramış hiç de öyle biri değilimdir bazen denk gelir yanlışlıkla ortalık karıştırdığım olabilir ama gerçekten bile isteye yaptığım bir şey değil :A Çok aktif bir üye olmamdan kaynaklıdır.

Ben şuan gördüğümü söylüyorum. Biraz öyle gibisin. Eğer gitmezde kalırsan fikrim değişebilir senin hakkında. 😁

İkilemde bırakmayacak net cevaplarını alacaklardır arkadaşlar merak etmesinler ☺️
Ben pek soru sormuyorum ve BHND yerine FHND soruyorum. Hakkımda düşüncelerinizi az çok biliyorum :A

Mikser demiyoruz sana. Seninki tatlı ortalık karıştırma ama bilmeden acı oluyor o ayrı :A

Ben pek soru sormuyorum ve BHND yerine FHND soruyorum. Hakkımda düşüncelerinizi az çok biliyorum :A

Mikser demiyoruz sana. Seninki tatlı ortalık karıştırma ama bilmeden acı oluyor o ayrı :A
Bu daha iyi oldu, tatlı ortalık karıştırmayı aldım kabul ettim :A Bilmeden acı olabilir tabii ona yapacak bir şey yok :A Niyetim pis değil asla :A

Sıkıntı yok. Senin hakkında da düşüncelerimi söyleyebilirim. Mod olduğun için çekincem falan yok.
Modlar olarak en çok seni görüyorum. Zaten diğerleri de bununla alakalı farklı bir şey demeyecektir. Çok uğraştığın görülüyor. Bazen niye bu kadar uğraştığınada anlam veremiyorum. Ama sonuçta sensin. İyi birine benziyorsun. Benim için en eskilerdensin. İleti olarak birinci veya ikinci yazdığım kişi olabilirsin. Seninle konuşurken daha önce tanıdığım veya tanıdık biri ile konuşmuş gibi olabiliyorum zaman zaman .:)

Sıkıntı yok. Senin hakkında da düşüncelerimi söyleyebilirim. Mod olduğun için çekincem falan yok.
Modlar olarak en çok seni görüyorum. Zaten diğerleri de bununla alakalı farklı bir şey demeyecektir. Çok uğraştığın görülüyor. Bazen niye bu kadar uğraştığınada anlam veremiyorum. Ama sonuçta sensin. İyi birine benziyorsun. Benim için en eskilerdensin. İleti olarak birinci veya ikinci yazdığım kişi olabilirsin. Seninle konuşurken daha önce tanıdığım veya tanıdık biri ile konuşmuş gibi olabiliyorum zaman zaman .:)
Niye bu kadar uğraştığımı bende bilmiyorum ama fazla vakit harcadığım zaman genelde sevdiğim arkadaşlar aktif olukları için oluyor.
Teşekkürler :bhr:

Kavruğumun vekiliyim. :A

Şimdi gözümde canlandılar. :A
Bu konunun sahibi o. Anmamak olmazdı. Daha önce ilk açanlar bahsetmemişler biri hariç. Ben biraz güzel sözlerle anayım dedim :Z