FF Sorgu Odası - Hafta 82 - Sorgudaki İsim: alperuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eda Ece hayranlığın Yasak Elma'da mı başladı, yoksa daha öncesinde var mı? Merak ettim.

Reactions: alperuz
y
Eda Ece hayranlığın Yasak Elma'da mı başladı, yoksa daha öncesinde var mı? Merak ettim.
Benim ilk baştan sona izlediğim dizi Pis Yedili. Yaşım gereği gençlik dizisi olarak onu izlemeyi tercih etmiştim doğal olarak
Neyse işte Eda'nın oradaki karakteri "Cimbom"a bayıldım ben. Atarlı giderli falan, öyle sevdim. Daha sonra kendisini araştırdıkça Eda'yı da sevmeye başladım. Kendisini 9 yıldır takip ediyorum yani, ben de yeri çok ayrı

Reactions: Emre Ozansoy
Aşkım hoşgeldin odaya
@alperuz

Nerede yaşıyorsun? Nerde, ne okuyorsun? Kaç yaşındasın? Parlak mısın? bunlarla başlayalım

Reactions: alperuz
Aşkım hoşgeldin odaya
@alperuz

Nerede yaşıyorsun? Nerde, ne okuyorsun? Kaç yaşındasın? Parlak mısın? bunlarla başlayalım
Hoşbuldum aşkom
İstanbul'da ailemle yaşıyorum. 19 yaşındayım, Haliç Üniversitesi'nde burslu Amerikan Kültürü ve Edebiyatı okuyorum. Parlak falan değilim, göbeğim var
Spora başlayacağım inşallah.

Reactions: serhatt
Neden Eda Ece diyecektim ama cevaplamışsın zaten.
@alperuz bari kendinden bahset biraz ne okuyorsun nerde yaşıyorsun, kaç yaşındasın vs.
İstanbul'da ailemle yaşıyorum. 19 yaşındayım, Haliç Üniversitesi'nde burslu Amerikan Kültürü ve Edebiyatı okuyorum. 2.sınıf öğrencisiyim. Öyle yani

Reactions: blacklion
@alperuz Bhnd? Alıştım bu soruyu sormaya

Sana sormak istediğim başka bir soru var ama az çekiniyorum
Bir ara bizim mekanda soracağım. @serhatt 'a duyabilir o soruyu sorun değil

Reactions: serhatt and alperuz
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...