FF Sorgu Odası - Hafta 82 - Sorgudaki İsim: alperuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
y
Eda Ece hayranlığın Yasak Elma'da mı başladı, yoksa daha öncesinde var mı? Merak ettim. :F
Benim ilk baştan sona izlediğim dizi Pis Yedili. Yaşım gereği gençlik dizisi olarak onu izlemeyi tercih etmiştim doğal olarak :A Neyse işte Eda'nın oradaki karakteri "Cimbom"a bayıldım ben. Atarlı giderli falan, öyle sevdim. Daha sonra kendisini araştırdıkça Eda'yı da sevmeye başladım. Kendisini 9 yıldır takip ediyorum yani, ben de yeri çok ayrı :bhr:

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Aşkım hoşgeldin odaya :bhr: @alperuz

Nerede yaşıyorsun? Nerde, ne okuyorsun? Kaç yaşındasın? Parlak mısın? bunlarla başlayalım :A

• Güldürdün
Reactions: alperuz
Aşkım hoşgeldin odaya :bhr: @alperuz

Nerede yaşıyorsun? Nerde, ne okuyorsun? Kaç yaşındasın? Parlak mısın? bunlarla başlayalım :A
Hoşbuldum aşkom :love1:İstanbul'da ailemle yaşıyorum. 19 yaşındayım, Haliç Üniversitesi'nde burslu Amerikan Kültürü ve Edebiyatı okuyorum. Parlak falan değilim, göbeğim var :A Spora başlayacağım inşallah.

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Neden Eda Ece diyecektim ama cevaplamışsın zaten. :A @alperuz bari kendinden bahset biraz ne okuyorsun nerde yaşıyorsun, kaç yaşındasın vs.
İstanbul'da ailemle yaşıyorum. 19 yaşındayım, Haliç Üniversitesi'nde burslu Amerikan Kültürü ve Edebiyatı okuyorum. 2.sınıf öğrencisiyim. Öyle yani :A

• Beğendim
Reactions: blacklion
@alperuz Bhnd? Alıştım bu soruyu sormaya :A
Sana sormak istediğim başka bir soru var ama az çekiniyorum :A Bir ara bizim mekanda soracağım. @serhatt 'a duyabilir o soruyu sorun değil :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: serhatt and alperuz
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...