FF Sorgu Odası - Hafta 81 - Sorgudaki İsim: The_Erinch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında Hayır demeyi bilmeyiz ama kırmadan.
Ama ağzım sivri olsada...Öyle kolay yapamıyorum bazen ya. Hıımm evet öyle deyip;geçiyorsun bazen.
Ama dediğin gibi her zaman karşı taraf haklı değildir ama süreklide ben haklıyım arabasını sürersen..çok korna yersin 😉
Dediğim gibi seviyorum seni;tekrar memnun oldum.

Reactions: blacklion
Çok fenasın 😡
Sorulara bak

@The_Erinch Tols bu forumda 3 senedir düzenli konuştuğum ve samimi olduğum bir kaç arkadaşımdan biri. Hatta en fazla sohbet ettiğimde olabilir.
Onun BHND'si hakkındaki düşüncelerinde nokta atışı olmuş
kısa zamanda iyi analiz etmişsin

Varsa benim hakkımdaki görüşlerin nelerdir? (översen güzel olur, karizmamı arttırmam lazım.
)
Dostum ben sana özeldende yazacaktım..
İbretle takip ediyorum...O kadar güzel atarların varki

Forumun asi çocuğusun benim için. Tabi bu benim sadece 3 aylık gözlemim.
Sende özgüveni yüksek bir adamsın; bana göre sende böyle manzara karşısında 3 5 bira ile saatlerce sohbet edilecek bir hava var.
Tanıştığıma memnun oldum.

Reactions: DarkLegenD
Sevdim bu odayı.... Herkesi ziyarete bekliyorum..
Unutmayın insanları tanımaya çalışın..
Ben eski forumumum sayesinde Türkiye yi gezdim..Okadar harika arkadaşlıklar,dostlukla biriktirdim ki..

Sanırım senin sorunda buna cevap verdiğim için atladım ama evet Erinç . İhsanı teyzemler bazen kullanır oda babalarını yad etmek için. Günlük hayatta İhsan deseler dönüp bakmam.

Zaten hayatta ki kavgalar dediğin olay yüzünden çıkmıyor mu; karşılıklı orta noktada buluşamıyoruz..Yani gri alanları tercih etmiyoruz. Bazende gri alanları tercih etmeli bence.

Soruların çok iyi;beğendim..İyi yerlerden geliyorsun.

Evlilik konusu komplike bir durum...Baskı olmaz mı....Offffffffffff Şube Müdürümden ailenin her ferdine kadar..
İzmitteyken çok uzun süreli ilişkilerim oldu ama tası tarağı topladım Manisaya geldim..Nedense burada o konuda bir uğursuzluk var.. Yada 2001 den beri ailen ayrıyım,kendi dünyamı kurmamım verdiği rahatlık yada ne bileyim daha mı seçici oluyoruz daha mı çok seçiliyoruz bilmiyorum ki..

Saygı,saygı ve saygı. Renler ve zevkler tartışılmaz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ben de açıkçası reelde görüşmeyi tercih ederim burdaki sanal sohbettense. Seninle de yakınız aslında Aydın-Manisa 2 saat bir ara görüşülebilir. 😁
Sana aynısını yazacaktım...Kalp birmiş.
Dediğim gibi eski mod olduğum forumda ben Türkiye gezdim...Çok insan biriktirdim. Tabikide görüşürüm..Ağırlamak isteirm seni Manisada..Ehh bekar evi açık

@The_Erinch hoşgeldin sorgu odasına.

Kendini tanıtmışsın önceki sayfalarda, hakkında bir şeyler öğrenmek güzel oldu.
Sorgu odası sayesinde daha çok kaynaşacaksındır forumla.

Klasik soruyla başlayayım ben de. Benim hakkımda ne düşünüyorsun

Reactions: The_Erinch
Ooooo Patron gelmiş;
Önümü ilikleyem önce

Elbette; benim hakkımda ne düşünüyorsun ötesinde @Silinmiş Üye iyi gidiyor;herşeyi sorabilirsiniz.Çünkü oturmuş kemİk kadronuzun dışında yeni isimlerde size iyi gelecektir.

Adını,yaşını bilmiyorum ama ağırbaşlı ve bir kimliğe sahip olduğuna inanıyorum.
Bir ağırlığın var.
Özelden her sorumada tüm içtenliğinle cevap yazdın;teşekkür ederim.
Kibar ve gelişime açık; kendini geliştirmişssin.
Kesinlikle biriktirmek isteyeceğim insan türündensin.
Tanıştığıma memnun oldum.

Reactions: Bully
Hahahaha
Tamam tamam haftaya bekliyorum; ilk içeceğin benden Seni manisa manzaralı Spile çıkaramda hayatı birde tepeden gör

Estağfurullah.

Katılıyorum dediklerinize.
Yeni ve güzel bir renk oldunuz kesinlikle, iyi ki geldiniz, katıldınız aramıza.

Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için, sizden bunları duymak sevindirici. Adım Kaan, 94 doğumluyum. Doğma büyüme Ankaralıyım, Bilkent İşletme'den yeni mezun oldum.

Ben de tanıştığıma memnun oldum.

Reactions: The_Erinch
Memnun oldum Kaan.
12 yıl var aramızda ama evet bana o düşünceleri verdin..
Hayat yolunda başarılar..
Ankara soğuktur;havasının soğunu benliğine alma hayat yolunda ama. 😉
Sevgiler.

Reactions: Bully
Ben tam yılları olmasa da yaşının bizden büyük olduğunu tahmin ediyordum. Muhtemelen 30+ dır diyordum, 37'miş
İsminin de Erinç olduğu belliydi zaten yahu, nickinde yazıyor işte

@The_Erinch Abi mi diyeceğiz o zaman sana bu durumda, sanırım aramızdaki yaşı en büyük insan da sensin haberin olsun

Reactions: Dosi and The_Erinch
@Dosi bu mesajına neden kızmıştır sence

Reactions: Dosi
Aynen ben bu tarz platformlarda hep The_Erinch kullanırım.
Ahahahaha...ağır abi gibi gezeyim
hiçte bana göre değil yaw.

Reactions: MasacRE
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...